Miért vagyok ennyire rosszul? Iszonyatosan érzem magamat. (többi lent)
Tegnap este óta nagyon rosszul vagyok,éppen a nagynénéméknél vagyok és egyedül aludtam,száraz volt a torkom és emiatt hányingerem is lett,honvágyam van rettentően,reggel hétkor aludtam el..(igen egész végig fent voltam :( ) ma 2-kor ébredtem fel..olyan érzésem van mintha vírusos lennék és hányingerem van,üresnek érzem a gyomromat de nem bírok enni,fáj a fejem,1 órája előjött megint a száraz torok,kicsit izomlázam van,fáj a hasam néha,izzadok melegem van,fáradt vagyok,néha a fülem is fáj (bal)
Mit tegyek rettentően rosszul vagyok testileg/lelkileg és fogalmam sincs mit tegyek :'(
Pánikbeteg vagyok azt még elmondanám
12/l
Jajj ne :'(
Nem tudom nem mértem..köszönöm a válaszokat. :'(
épp most kell mennem WC-re..lehet felhergeltem magamat vagy nem tudom de hasmenésem lesz valszeg
Most mentem ki de nem vagyok sápadt..a szemem alatt az arcom piros
Lázam lehet??
De ugye nem hányásos vírus?mert utálok hányni és nekem ez = a halállal :'(((((((((((((
Amúgy ma csak 1 szelet rántotthúst 4 pohár vizet és 1 nyalókát ettem semmi mást :(
nem tudom miért...rosszul voltam és nm volt étvágyam szerintem
Ez ennek a sztorinak a folytatása?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
na végül mi történt?
én teljesen együtt érzek veled,mert hányásfóbiás vagyok, szóval remélem hamar jobban lettél !
Egyébként,sokszor csak a stressz okozza ezeket a tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!