Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan vegyem magamat rá a...

Hogyan vegyem magamat rá a fogyókúrára?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 15 éves fiú vagyok.

Szeretnék fogyókúrázni, minden álmom, hogy lefogyjak egy ideális, "álom" súlyhoz. Akkor egy kis beszélgetés, ismerkedés...

15 éves fiú vagyok, Miskolc mellett lakok.

Szeretem a zenét, mindennap hallgatok, az ad nekem erőt legtöbbször amikor rosszul vagyok. Érzékeny fiú vagyok.

Régebben elkezdtem fogyózni, csak valami miatt feladtam, pedig leadtam 10 - 15 kilót... Azóta 1 - 2 év telt el. Most azt hiszem 80 lehetek, amit nagyon szégyellek még leírni is. Sok ember kiközösít, mert már vagyok, mint Ő.

Sok ember elítél, mert ilyen vagyok.

Szeretnék rajta változtatni.

Hogyan vehetem magamat rá, hogy fogyókúrázzak?

Valami komoly választ akarok. A zene biztos mellettem lesz. Anélkül el se tudnám kezdeni.

Profi embert kérek, aki tényleg tud ilyen módszereket ajánlani, hogy hogyan vehetném rá magamat a fogyókúrázásra.

Agorafóbiás vagyok emiatt, régebben Pszichológushoz jártam problémákkal, csúcspontot ezzel.

Rosszul érzem magam, önbizalom hiányban szenvedek.Igaz, hogy túlsúlyos vagyok kicsit, de sokan azt mondják, köztük lányok is, hogy szép arcom van, és nem látszik annyira kövérnek. Ami én szerintem igaz is, de szeretnék álom alakot, hogy ne legyen olyan hasam, illetve szépen ápolt felsőtest.

Komoly válaszokat kérek, lehetnek benne gyógyszerek is , igaz hogy természetellenes, de egyszerűen mindent beakarok vetni, hogy VÉGLEG, ÖRÖKKÉ eltűnjön ez a test, és többé ne jelenjen meg.

8.-os vagyok, két évet késtem.

Szeretnék középsuliba úgy menni, hogy a tesi könnyebben menjen, és ne legyen magyarul megmondva balf***

2013. szept. 14. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg motiváljon az, hogy ha lefogysz, akkor tudsz edzőterembe járni, és nézd meg a body buildereket, neked nem muszáj olyannak lenned, de legalább egy kicsi izmot csinálsz és már büszke vagy magadra és azt gondolod, hogy: "De jó, ezt is végig csináltam!"
2013. szept. 16. 19:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, tudom. Az a gond, hogy a közelembe nincsen semmi edzőterem, egy faluban lakom, Bódvaszilason. Miskolcra meg gondolom a szüleim nem engednének el egyedül, persze a picifiát nem engedi el sosha, sehova.

Meg a másik. Nem tudom magamat rávenni, nem tudom az Akaraterőmet felfedezni, pedig igen is AKAROM.

2013. szept. 17. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!