Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért sírom el magamat ok nélkül?

Miért sírom el magamat ok nélkül?

Figyelt kérdés
iskolában is van hogy csak úgy sírok, vagy amikor megyek az utcán...ez mitôl lehet?
2013. szept. 9. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
terhes vagy
2013. szept. 9. 14:43
 2/7 A kérdező kommentje:
szûz terhes?
2013. szept. 9. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy terhes :DDD ingerult vagy mondjuk a menzesz miatt vagy idojaras valtozas...de inkabb a menstruacio
2013. szept. 9. 14:46
 4/7 A kérdező kommentje:
rajtam semmi "nyoma" nem volt mikor menstruáltam edig, semmim nem fájt a hangulatom ugyan olyan mint mikor nincs meg. de mostanában nagyon érzékeny vagyok. ennek lehet az is az oka, hogy nincsenek barátaim?
2013. szept. 9. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez lehet akar a kamaszkor vele jaroja :') lehet most jon csak ki mondjuk a menzeszednek a dolgai.lehet eddig nem volt semmi fele panasz de nagyon erre gyabakszok.szerezz baratokat.ha kell neten:/ de akkor is legalabb nem vagy egyedul.
2013. szept. 9. 14:51
 6/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok egy barátkozós fajta:) olyan mintha depressziós lennék. nincs kedvem semmihez, és szomorú vagyok de nem tudom miért.
2013. szept. 9. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Velem szokott ilyen lenni.de azert a baratok fontosak.szerezt oket :) ezert is lehet ez..nincs akivel meg beszels a dolgokat.egyebkent jon az osz meg ilyesmi.tuti h az ido jaras valtozas :))
2013. szept. 9. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!