Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Smink nélkül, kócosan látom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smink nélkül, kócosan látom magamat a legszebbnek. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Néha kisminkelem magamat,de általában rögtön le is mosom,mert jobban tetszem magamnak smink nélkül. A hajamat is meg szoktam csinálni,de ha besütöm vagy kivasalom v bármi,mindig elgondolkozok rajta,h előtte, kócosan sokkal jobb volt. Ez miért van? Elég rossz,mert mikor megyek valahova,nem tudom mit kezdjek magammal. Most hétvégén is buliba fogok menni,és felpróbáltam egy csomó ruhát,de végül mindig visszatértem a sportosabb szerkóra,mert az illik az egyéniségemhez,de mellette szépen meg is mutatja az alakomat (ruhán keresztül).

20/L

2013. jún. 11. 00:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az aki szép, az reggel is szép, ha össze is gyűrte az ágy..."

Mert egyszerűen szép vagy smink nélkül is :)

2013. jún. 11. 00:49
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha a természetes arcod mutatod. Sajnos kevesen vannak így manapság. 20/F
2013. jún. 11. 00:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy csomó lány van, aki sokkal szexibb kócosan, smink nélkül. Természetes. A természetes meg szexi. Mostanában kevés az ilyen.
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Szarul sminkelsz.

Bocs, magas labda volt. :D

Hát gondolom simán szép vagy.

5/15 anonim ***** válasza:
Ilyen lány kell nekem. :)
2013. jún. 11. 00:52
 6/15 A kérdező kommentje:
Ennek most örülnöm kéne,de akkor ha egy sminkes kisminkelne,egy "sztájliszt" felöltöztetne, és egy fodrász megcsinálná a hajamat,akkor nem is lennék szebb?? :D Csak olyan furcsa belegondolni...hogy aki elég rondácska,azt is meg tudják csinálni nagyon szépre,engem pedig nem tudnának?:D
2013. jún. 11. 00:52
 7/15 anonim ***** válasza:
változol, ennyi N
2013. jún. 11. 01:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Egyem meg a szívedet! :):):)D:D:D
2013. jún. 11. 01:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem a sminktol fugg, hogy szep-e valaki vagy sem. Persze sokat javithat a megjelenesen, de nem mindig. Ha valaki ugyesen sminkel kiemelheti/hangsulyozhatja az arca azon reszeit, amiket szeretne. Egy csapat meg atalakithatna, de ha alapbol szep vagy, nem feltetlenul lennel szebb, csak mas.
2013. jún. 11. 01:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nyilván alapból szép vagy.

Másrészt nyilván nem tudod ezeket szépen megcsinálni magadnak. Nem mindenkinek áll jól az erős smink, de az szerintem kizárt, hogy semilyen fajta sminkkel vagy frizurával se lennél szebb. Csak sok nő aki nem sminkeli magát, furának látja azt az arcot, ami a tükörből visszanéz rá, szokatlan, és ezért nem érzed olyan jónak.

A környezetedet kéne megkérdezned, hogyha vannak rajtad szép smink, nekik se tetszik-e, mert ha nem, akkor valószínűleg tényleg nem áll jól, de ha a többség szerint nagyon jó úgy, akkor csak az lehet a helyzet, amit írtam, hogy neked szokatlan és azért nem tetszik.

21L

2013. jún. 11. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!