Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Smink nélkül, kócosan látom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smink nélkül, kócosan látom magamat a legszebbnek. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Néha kisminkelem magamat,de általában rögtön le is mosom,mert jobban tetszem magamnak smink nélkül. A hajamat is meg szoktam csinálni,de ha besütöm vagy kivasalom v bármi,mindig elgondolkozok rajta,h előtte, kócosan sokkal jobb volt. Ez miért van? Elég rossz,mert mikor megyek valahova,nem tudom mit kezdjek magammal. Most hétvégén is buliba fogok menni,és felpróbáltam egy csomó ruhát,de végül mindig visszatértem a sportosabb szerkóra,mert az illik az egyéniségemhez,de mellette szépen meg is mutatja az alakomat (ruhán keresztül).

20/L

2013. jún. 11. 00:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez lenne a természetes szépség? :)
2013. jún. 11. 01:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Legszebb egy jó kis esti kaland után:P
2013. jún. 11. 04:18
 13/15 ivilicious ***** válasza:

mostanában már én is így vagyok vele,max egy kis bb krém és szempillaspirál,és tök szép vagyok :D még ezek nélkül is.

régen szanaszét sminkeltem magam-de nem azért,mert ronda lennék,simán imádok sminkelni és nagyon jól csinálom,minden bnőmet mindig én sminkeltem :D

2013. jún. 11. 08:35
 14/15 ivilicious ***** válasza:
másik,meg,h barátom sem bírja igazán a sminket,mindig ezt mondja,h olyan arcom van smink nélkül,h a csajok többsége kockásra marná az arcát érte:D
2013. jún. 11. 08:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Halál komolyan mondom, hogy mostanában én is így vagyok ezzel:) Régen(sőt még télen is) szinte 'alapozómániás' voltam, erre a korrektor meg a púder, hát had ne mondja, hogy igaz szerencsére jó a bőröm, de így is megviselte. Mindig pattanásos voltam tőle, amolyan ördögi kör volt...kijött 1 pici ragya máris fél kg smink rá amitől még több jött ki :D Mostanában viszont leszoktam ezekről:) Reggel is tényleg kócos hajjal, smink nélkül 1000x szebbnek láttam magam..utána feltettem a szememre a sminket, amit végül hozzáteszem, hogy le is mostam:) a hajamat is kivasaltam...pedig most már én is úgy veszem észre, hogy reggel az is jobb:) Furi ez..
2013. jún. 11. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!