Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smink nélkül, kócosan látom magamat a legszebbnek. Miért lehet ez?
Néha kisminkelem magamat,de általában rögtön le is mosom,mert jobban tetszem magamnak smink nélkül. A hajamat is meg szoktam csinálni,de ha besütöm vagy kivasalom v bármi,mindig elgondolkozok rajta,h előtte, kócosan sokkal jobb volt. Ez miért van? Elég rossz,mert mikor megyek valahova,nem tudom mit kezdjek magammal. Most hétvégén is buliba fogok menni,és felpróbáltam egy csomó ruhát,de végül mindig visszatértem a sportosabb szerkóra,mert az illik az egyéniségemhez,de mellette szépen meg is mutatja az alakomat (ruhán keresztül).
20/L
mostanában már én is így vagyok vele,max egy kis bb krém és szempillaspirál,és tök szép vagyok :D még ezek nélkül is.
régen szanaszét sminkeltem magam-de nem azért,mert ronda lennék,simán imádok sminkelni és nagyon jól csinálom,minden bnőmet mindig én sminkeltem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!