Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elrontottam, magamat emésztem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam, magamat emésztem, sírjak a párnámba?

Figyelt kérdés
..tehát A Lányt elrontottam, most láttam az új párjával egy csókolózós képen..felemészt..:/
2013. máj. 19. 00:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sírhatsz, de sokra nem mész vele, ő már mást szeret. Próbálj te is találni magadnak valakit.
2013. máj. 19. 00:42
 2/13 anonim ***** válasza:
23%

Igen.

Vagy légy férfi.

De ha lehetsz Batmen, akkor legyél inkább Batmen.

3/13 anonim ***** válasza:
Life goes on.
 4/13 anonim ***** válasza:
nem értem, minek osztják meg a fél világgal a csókolózós képeiket egyesek. undorító. aki szexfilmet akar nézni vagy ilyen jelenetet, talál bőven szinte bármelyik filmben.
2013. máj. 19. 00:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ezért tiltottam le, illetve töröltem. Ki a francot érdekel. Meg aztán szeretik a képedhez vágni az ilyeneket.
2013. máj. 19. 00:46
 6/13 anonim ***** válasza:

én is akarok csókos képet egy kedves, bájos kislánnyal

ja amúgy kérdésre válaszolva nem jó ez a one it is probléma, nekem is volt kb. egy éve, én marha leittam magam részegre, de, ami nem öl meg csak erősebbé tesz, azóta nem fogok egy csaj miatt sem sírni megfogadtam, annyit egy sem ér meg, te is tegyél így, gondolj arra, hogy ő halasztott el téged, ő szívott, nem te, te vagy a főnyeremény.

2013. máj. 19. 00:47
 7/13 A kérdező kommentje:
köszi srácok :)
2013. máj. 19. 00:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Jaj nem unod még az idióta hozzászólásaidat?

A férfiak nem sírhatnak mert nekik úgy sincsenek érzéseik?Állítsd már le magad a hülyeségeiddel mostmár

2013. máj. 19. 00:58
 9/13 anonim ***** válasza:
jobban jártál volna, ha letiltod, mert megkíméled magadat, amúgy sírjál nyugodtan, nincs ebben semmi, de utána szedd össze Magadat, mert nő sokkal több van, jó idő is van, így tessél menni szórakozni, bámészkodni, nézelődni, keressél egy másikat N
2013. máj. 19. 01:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Mi bajod van Batmennel, 8-as?

Egyébként én nem unom még az idióta hozzászólásaimat, de ti még nem unjátok ezt a nyávogást? Én nőként nem "sírok a párnámba"... hát még egy férfi... áhhh.

2013. máj. 19. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!