Rosszul vagyok ha korán kell kelnem. Nem lehet így élni. Mit csináljak?

Hú hát ez nehéz kérdés. Én is így vagyok, nekem a 8-9 órás kelés ideális, annál korábban ugyanígy fáj a gyomrom, szédülök, stb. Mióta az eszemet tudom, korán kellett kelnem, oviba 5-kor, suliba 7-kor, gimibe újra 5-kor és egyetemre volt hogy 4-kor amikor délelőtt dolgoztam. 10 előtt azt sem tudom hogy ki vagyok de éjfélig simán tudok dolgozni. Ez van, van aki ilyen típus. Ha mákja van az embernek akkor sikrül olyan munkahelyet találni, ahol kelhet később, nekem is olyan van szerencsére de diákként mindnféle műszakban dolgoztam és mellette óráim is voltak, tehát volt hogy egy héten 3 éjszaka aludtam, a többi napon meg 2-3 órát ha épp megtehettem.
Nagyjából hány óra az alvásigényed? mennyi idő alatt érsz be a munkahelyedre? Mert ha felkelsz 10-kor akkor egyig van 3 órád, 22 után pedig ha van pl. teszkó a közelben, elmehetsz boltba és még sorban sem kell állnod. Lefekszel hajnal 2kor, simán megvan a 8 óra alvásod és meló után megint volt 4 óra szabadidőd.
(nekem ilyen volt a délutános időszak csak 8 órás keléssel és éjféls fekvéssel)

Semmi baj nincs ezzel, a párom is ilyen.
10-ig a világát nem tudja, de még éjfélkor is gyártja az új ötleteket a projekthez.
Ha megteheted, hogy délután dolgozz, hajrá.
Én délelőtt vagyok aktív, akkor pörög az agyam, a párom akkor még tök zombi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!