Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Sápadt arcot hogy? Hintőpor?...

Sápadt arcot hogy? Hintőpor? Nektek volt már olyan hogy azt hittek rosszul vagy mert sápadt voltál? Elmeséled hogy volt?

Figyelt kérdés
2018. jún. 8. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
50-es faktorszámú fehér színű naptejet kenj az arcodra.
2018. jún. 8. 21:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm. Hintopor is le tudod folyni?
2018. jún. 8. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:
A hintőpor lejön, és le is folyik nedvesség hatására, tehát nem jó. Esetleg kőpúder nagyon világos színű.
2018. jún. 8. 22:35
 4/6 Kfulopke válasza:

Kedves Kérdező!

Középiskolában az egyik osztálytársam nem akart felelni kémia órán. Tehetséges sminkes volt (azóta színész lett). Ő szünetben kikente arcát fehér púderral. Aztán órán jött a nagy jelenet : "Tanárnő kérem, rosszul érzem magam. Szédülök, hányingerem van." Kiengedte a mosdóba, mert lehetetlen volt bizonyítani az ellenkezőjét. Egész óra végéig "tartott" a rosszullét. Szünetben "jobban" lett. TISZTESSÉGTELEN MÓDSZER, SZÍNÉSZI KÉPESSÉG KELL HOZZÁ.

Amúgy nekem egyszer elég volt az is, hogy elég sokszor elmondtam, hogy fáj a hasam (nem akartam kirándulni menni). Tényleg megfájdult a hasam, addig nem múlt el, míg anyám azt nem mondta, maradjak otthon. MEGÚSZTAM, DE EGYÉNE VÁLOGATJA, MENNYI IDŐ MEGGYŐZNI MAGADAT A ROSSZ KÖZÉRZETRŐL, S UTÁNA MEGGYÓGYULNI.

Sápadtsághoz amúgy elég hirtelen vérnyomás esés. Nem iszol és eszel eleget, levegőtlen, fülledt helyre mész. DE vigyázz! Ez utóbbi veszélyes! Ha nem vigyázol, kiszáradsz, összeesel. VESZÉLYES!!! Úgyhogy akármihez is kell, inkább old meg máshogy!!!

Remélem, sikerül máshogy is.

Szép napot és biztonságos ötleteket!!!

2018. jún. 14. 14:05
 5/6 anonim válasza:

Nekem alapjáraton olyan arcom van, mintha hipóval mostak volna és volt hogy ezt kitudtam használni. Különösebben rá se kellett játszanom, tanárok maguktól mondták hogy menjek haza, ne itt haljak meg 😆

Persze nem szeretek hazudni, meg becsapni senkit, mert 'csúnyán' mondva tényleg erről van szó, de ha valamit tényleg nagyon nem akartam, mindig bejött..

Nem szoktam naptejezni magam, csak ha nagyon éget a nap, helyette kerüld a napon tartózkodást és mindig csak árnyékban legyél, annyira, hogy azt mondogassák rád hogy vámpír vagy 😁 gyakorta megkapom

De tényleg, még csak percekre se tedd ki magad, most nyárra vegyél magadnak hosszú karimájú szalma kalapot, jól néz ki és még a nyakad meg a vállad sem ég le 👒

2018. jún. 15. 05:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Konkrétan sápadtság kell, vagy bármi jó, ami ijesztő? B3 vitamint (niacin) ha beveszel pár szemet, durván kivörösödik tőle az arcod pár órára. Abszolút ártalmatlan, viszont ijesztőnek tűnik.
2018. jún. 18. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!