Érezte ma más is furán/ rosszul magát ebben a viharos időben?
Figyelt kérdés
Tudom, elég érdekes kérdés. De ma én, a párom és az ő szülei is enyhe rosszúllétet éreztünk, pedig én nem is vagyok frontérzékeny, és ráadásul külön élünk a szüleitől, így még csak az se merül fel, hogy betegek lennénk és mindannyian egymástól kaptuk el. Szinte ugyanakkor kezdődött, mindannyiunknál, a vihar kezdetével jött, és ahogy elment a vihar úgy múlt el. Szédelgés, áulásérzés, gyengeség, a páromnál fejfájás és álmosság is volt. Max egy fél óráig tratott, de elég ijesztő volt, én épp a konyhában sütöttem a rántott cukkinit, így azt gondoltam, hogy a forró olaj fölött ácsorgás miatt lettem rosszul picit, de aztán kiderült hogy ők is ugyanakkor, szinte pár percre pontosan. Mi lehetett ez, másnak nem fordultak ilyen ,,tünetek" elő mostanában? Már jobban vagyunk. Trollkodást nem kérek, csak normális válaszokat, köszi!2018. jún. 2. 23:45
1/7 anonim válasza:
Nálunk nem volt vihar, de mi a mammámmal éreztünk egy bizonyos időpontban hirtelen ránk törő álmosságot, akkortájt be is felhősödött, de aztán nem lett semmi.
Én máskor is érzek vihar előtt és alatt enyhe fejfájást, álmosságot, de csak mostanában. Viszont én frontérzékeny vagyok 😥
2/7 anonim válasza:
Igen, nagyon sokan. Sőt vannak akik meg is halnak, ezt teljesen komolyan mondom. Főleg a hirtelen légnyomásváltozás az oka, amihez nem tud alkalmazkodni a szervezet. Főleg, hogy pár óránként változik.
3/7 anonim válasza:
Semmiféle vihar nem volt felénk.
Dől az emberről a víz, a .lagam van már tele.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, mi Pesten vagyunk, illetve Érden anyósomék, errefelé hatalmas vihar volt úgy 17 óra körül.
2018. jún. 3. 01:17
5/7 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!
2018. jún. 3. 01:18
6/7 anonim válasza:
Én is Pest megyében élek, egész délután feküdtem tegnap, nem volt erőm semmihez és szétrobbant a fejem. Vettem be gyógyszert, de épp csak lefekvés előtt lett jobb. Utálom, amikor a hőség után vihar van.
7/7 anonim válasza:
Több, mint egy hete nem is volt front...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!