Szupraventrikuláris tachycardiam volt?
Figyelt kérdés
Jott valami hirtelen kellemetlen erzes, es utana felgyorsul a szivveresem 170-re,ez Szupraventrikuláris tachycardia volt? Igaz meg is ijedtem amikor jott ez az erzes de akkor most ijedsegtol vagy Szupraventrikuláris tachycardia volt?2016. aug. 18. 21:04
21/25 A kérdező kommentje:
Milyen orvoshoz menjek?
2016. aug. 19. 11:08
22/25 anonim válasza:
Pszichológushoz (aki nem orvos).
23/25 A kérdező kommentje:
De nem ertitek ezt ereztem? Pont ahogy neten irja.... Akkor? Nem lehet ez is csak azert mert bekepzelem
2016. aug. 19. 11:19
24/25 anonim válasza:
Fejezd mar be. Pszicho eset vagy nem cardio
25/25 A kérdező kommentje:
Milyen pszicho? Te erzed vagy en? Komolyan elegem van mindneki azt mondja pszicho meg a szuleim is,de nem ti erzitek hanem en, a panikbetegseg,panikroham tudom milyen,mert megtudom kulonboztetni es tudom mikor jon ele stb,de amit erzek az nem pszicho jon egy olyan erzes hirtelen mintha extra volna vagy nem tudom ezt az erzest mihez hasonlitani de hirtelen jott es felgyorsul a pulzusom 170 re ez pszicho szerinted? Az egy dolog megijedtem de akkor se megy fel a pulzusom ilyen magasra,es olvass utana a szupraventrikularis tachyrdianak,pont igy volt nekem is
2016. aug. 19. 14:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!