Akinek a családjában előfordult már szívroham/szívhalál Ő fogékonyabb lehet rá?
Figyelt kérdés
Papám infarktusban halt meg (erősen ivott) kb 50volt. Arról nem tudok hogy lett volna baja a szívével.
Aztán apám is kapott egyet. ő ivott meg dohányzott is nagyon. Nála viszont megállapították hogy iszkemias szívbetegsége volt és érelmeszesedése. (nem apa fia voltak).
Voltam kardiológia vizsgálatan és mindent jónak találtak mégis bennem vannak ezek a gondolatok..
tegnap 14:43
1/3 anonim válasza:
Mindkét esetben életmód miatt történt (a második esetnél a szívbetegség is emiatt alakult ki)
Neked nem feltétlen kivizsgálásokra van szükséged, hanem egészséges életmódra, táplálkozásra
2/3 A kérdező kommentje:
Elkezdtem azt is mert javasolta az orvos hogy edzettlen vagyok részben emiatt is kicsit magasabb a pulzusom le is adtam ez elmúlt 1 évben 10kg
tegnap 15:28
3/3 anonim válasza:
Nincs baja a szívével (legalábbis nem tudsz róla), de isznak és dohányoznak! 🤦🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!