Szupraventrikuláris tachycardiam volt?
srác. vagy lány. tökmindegy. utoljára írom le: teljesen normális dolog az extrasystole. Nekem is van, anyukádnak is van és a 8 éves unokatestvéremnek is van, mint a másik 7,5 milliárd embernek a világon.
Ha lenne bajod, már rég rájöttek volna, mert annyit jársz orvoshoz, mint én a sarki boltba. Miért nem könnyíted meg a saját életed és mész el egy pszichológushoz? Konkrétan magadat betegíted le, hogy állandóan szívbetegséget kapcsolsz minden kósza dolognak. Én nem bántani akarlak, csak nem bírom már ezt a szenvedést, amit te itt leművelsz.
hát jó, ha ez kell, hogy végre abbahagyd, akkor így csináljuk.
Egy extrasystole a nap bármely szakaszában,bárhol,mindentől függetlenül előfordulhat. Embere válogatja, hogy érzi-e az extrát, vagy sem. És azt is embere válogatja, hogy az extrának melyik részét érzi meg. Van, aki már azt is megérzi, hogy na egy plusz dobbanás volt és utána szapora szívverés, és van, aki csak a szapora szívverésre figyel fel. Teljesen lényegtelen, melyiket érzi, mert az égvilágon semmi baja nincs. Ha nagyon elkezded magad figyelni, akkor evidens, hogy többet észre fogsz venni.
Kamrafibrillációd meg nincs, mert az egy élettel teljes mértékben összeegyeztethetetlen dolog. Ha neked jelenleg kamrafibrillációd lenne, már eszméletlen lennél, és mire befejezem ezen üzenetem, már sanszosan agyhalott is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!