Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szupraventrikuláris tachycardi...

Szupraventrikuláris tachycardiam volt?

Figyelt kérdés
Jott valami hirtelen kellemetlen erzes, es utana felgyorsul a szivveresem 170-re,ez Szupraventrikuláris tachycardia volt? Igaz meg is ijedtem amikor jott ez az erzes de akkor most ijedsegtol vagy Szupraventrikuláris tachycardia volt?

#pulzus #szívverés #szív #szívritmus #Szupraventrikuláris tachycardia
2016. aug. 18. 21:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
a minden ember kategóriába a barátaid is beletartoznak. ismétlem: MINDEN embernél van extrasystole, napjában átlag 20-szor. Sport közben is lehet extrasystole, igen. annyi a legnagyobb különbség közted és a barátaid között, hogy te megérzed.
2016. aug. 18. 21:58
 12/25 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszod alapján bármelyik ember megmondja, hogy konkrétan rettegsz a haláltól, és szinte biztos vagy abban, hogy a szíveddel van a baj. Ide nem kardiológus kell(voltál már pont elégszer), hanem pszichológus
2016. aug. 18. 22:00
 13/25 A kérdező kommentje:
Mikor fog elmulni ez az extrasystole? De nem tudom az-e,mert nem dobban elotte duplat a szivem es amikor erzem a tunetet akkor gyorsan oda rakom a kezem a szivemhez de akkor mar rendesen dobog,es igen felek de csak a szivbetegsegektol egyebb mastol nem,olyan is volt 2 honapig nem ereztem semmilyen furcsa erzest es mondtam magamnak huuu vegre elmulott tobbet nincs es masnapra mar jott is :((((
2016. aug. 18. 22:04
 14/25 anonim ***** válasza:

srác. vagy lány. tökmindegy. utoljára írom le: teljesen normális dolog az extrasystole. Nekem is van, anyukádnak is van és a 8 éves unokatestvéremnek is van, mint a másik 7,5 milliárd embernek a világon.

Ha lenne bajod, már rég rájöttek volna, mert annyit jársz orvoshoz, mint én a sarki boltba. Miért nem könnyíted meg a saját életed és mész el egy pszichológushoz? Konkrétan magadat betegíted le, hogy állandóan szívbetegséget kapcsolsz minden kósza dolognak. Én nem bántani akarlak, csak nem bírom már ezt a szenvedést, amit te itt leművelsz.

2016. aug. 18. 22:13
 15/25 A kérdező kommentje:
Annyit irj kerlek a szupraventrikularis tachycardianal a pulzus hirtelen magasra ugrik fel vagy elotte erez az ember valami tunetet ea csak azutan megy fel a pulzus? Es kamrafibrillacio fiatal korba van-e?
2016. aug. 18. 22:19
 16/25 anonim ***** válasza:

hát jó, ha ez kell, hogy végre abbahagyd, akkor így csináljuk.

Egy extrasystole a nap bármely szakaszában,bárhol,mindentől függetlenül előfordulhat. Embere válogatja, hogy érzi-e az extrát, vagy sem. És azt is embere válogatja, hogy az extrának melyik részét érzi meg. Van, aki már azt is megérzi, hogy na egy plusz dobbanás volt és utána szapora szívverés, és van, aki csak a szapora szívverésre figyel fel. Teljesen lényegtelen, melyiket érzi, mert az égvilágon semmi baja nincs. Ha nagyon elkezded magad figyelni, akkor evidens, hogy többet észre fogsz venni.

Kamrafibrillációd meg nincs, mert az egy élettel teljes mértékben összeegyeztethetetlen dolog. Ha neked jelenleg kamrafibrillációd lenne, már eszméletlen lennél, és mire befejezem ezen üzenetem, már sanszosan agyhalott is.

2016. aug. 18. 22:27
 17/25 A kérdező kommentje:
szupraventrikularis tachycardiarol kerdeztem,hogy hirtelen gyorsul fel a pulzus vagy elotte az ember meg erez valami tunetet es azutan?
2016. aug. 18. 22:32
 18/25 anonim ***** válasza:
Mivel neked nincs szupraventrikuláris tahcyd, miért érdekel annyira?
2016. aug. 18. 22:48
 19/25 A kérdező kommentje:
Honnan tudod nem az volt? Mert az egyik reggel felebredtem es ereztem azta furcsa erzest es a pulzusom felment 170 re majd nyugodott 10 perc utan es meg akarom tudni ijedsegtol volt-e vagy szupraventrikularis tachycardia miatt?
2016. aug. 18. 22:57
 20/25 Molyember ***** válasza:
És megint itt egy kérdés tőled. Előre szólok, hogy nem tudom, szupraizéd volt-e, és hogy lehet-e előtte érezni valamit, csak szeretném felhívni a figyelmed, hogy mostanra lassan annyi szakkifejezést ismersz, mint egy orvos. Ez nem jelent jót, ahogy a 170-es pulzus sem. A szíved bírni fogja, de éppen most kezdesz pánikbeteggé válni. Számodra ez biztos lepkefing súlyosságú a "tüneteidhez" képest, pedig szerintem jobban járnál egy kezelhető szívbetegséggel. Ha nem húzol el orvoshoz végre, érettségi környékére már komoly ismeretséget fogsz kötni a Rivotrillal, de minimum a Xanaxszal.
2016. aug. 19. 04:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!