Mennyi idő átállítani a szervezetet a korai fekvésre, korai kelésre?
Figyelt kérdés
Bagoly típus voltam - bár gyerekkoromban, a nyári szünetben, mikor nem nyomasztott a tudat, hogy iskolába kell menni, volt, hogy magamtól hajnalban keltem -, nem tudtam este időben elaludni, vagy ha mégis, akkor meg rosszul aludtam, és sokszor fölébredtem, ami miatt reggel nagyon nehezen keltem fel, és a munkahelyemen is elaludtam időnként. Most "körbeforgattam" az alvásomat a rövidnappalos időszakban, ami azt jelenti, hogy miután már odáig fajult a helyzet, hogy decemberben, amikor a legrövidebb a nappal, reggel 7 körül feküdtem le, mikor világosodni kezdett, és délután 3-4 között keltem fel, mikor már kb. sötétedni kezdett, elkezdtem ezt tovább "nyomni", hogy újra éjszaka aludjak. És most lefekszem ugyan este 9 körül, de rendszeresen felébredek éjjel, és órákig nem tudok visszaaludni, így reggel megint csak álmosan ébredek. Mennyi ideig kell ezt erőltetni, míg jól átalszom majd az éjszakát, és reggel 6-kor pihenten ébredek?ma 10:24
1/4 anonim válasza:
Én 10 éve erőltetem, és még mindig nem állt át a szervezetem, minden munkanap szenvedés.
2/4 anonim válasza:
Keress éjszakai műszakos munkát és akkor nem kell változtatni
3/4 anonim válasza:
11 korul idealis lefekudni birotmus szsmpontbol
Nekem egyebkent kb 2 het alatt atall. Neked mas problemad lesz. Sportolsz? Vagy a szabadban napo 20 percet? Mindig ugyanakkor etkezel? Nincs tele a fejed?
4/4 anonim válasza:
Ha bagoly típus vagy, soha nem fogsz átállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!