A sok napos ivászattól lehet kapni pánik betegséget? Többi lent
Figyelt kérdés
8 napot iszogattunk, és a 9. nap reggel kávé után hánytam, másnap reggel ugyan csak hánytam. Azóta eltelt 7 nap, és minden reggel szarul ébredek, hányinger, émelygés, úgy érzem hogy lement a cukrom, szoktam úgy érezni hogy most rögtön el ájulok. Például ma felkeltem 6-kor, utána alég bírtam enni, rosszul voltam és vissza feküdtem az ágyba és 9 kor megint felkeltem, és azóta jobb a közérzetem is. De már nem hányok reggelente. Szedek be minden reggel Daedalon gyógyszert.2015. szept. 2. 10:55
1/7 Ügyet Lenke válasza:
az sok, a 8 nap szeszelés, pár nap kell amíg a szervezeted magához tér...
2/7 A kérdező kommentje:
Természetesen napközben nem ittunk, csak du 6-7 órától
2015. szept. 2. 11:30
3/7 anonim válasza:
Szerintem a pánikbetegség nem ilyen az elmondások alapján.
Viszont ha fiatal vagy és még nincs tapasztalatod mennyire bírod az alkoholt, akkor jobb lenne a jövőben óvatosabbnak lenned. Sokkal inkább azt gondolom, hogy szervi eredetű a probléma, kikezdhette az alkohol a hasnyálmirigyedet, az epédet, vagy a májadat, gyomrodat. Nyugi, ha nincsenek fájdalmaid, ezek még regenerálódnak, de most méregteleníts egy ideig. A reggeli kávét felejtsd el egy időre, viszont egyél sok zöldséget és igyál kaukázusi kefirt.
4/7 A kérdező kommentje:
23/F vagyok
Már azóta több zöldséget és gyümölcsöt eszek.
2015. szept. 2. 11:38
5/7 anonim válasza:
Kár, hogy váltottál. Most jöttél már bele a mesterfokúba és itt akarod abbahagyni? Nem kár a befektetett vagyonért?
6/7 A kérdező kommentje:
Az egészségem fontosabb mindennél.
2015. szept. 2. 11:44
7/7 anonim válasza:
8 este egymás után berúgni, gratulálok.
Ha kedvtelésből akkor is, ha másoknak való megfelelésből, akkor meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!