Mi lehet az oka az egesz napos koros izzadasnak? Szinte egesz nap izzadok, de vannak hullamok amikor szinte omlik rolam a viz. Radasul az arcom is ki van pattogva.
Figyelt kérdés
Par honapja jelentkezett a problema, de mintha egyre erosodne. Eleg sokat sportolok , emiatt noveltem a feherjebevitelem.Gyorsan leszogeznem, hogy nem eszem ketpofara a feherjeporokat( csak a heti 3 sulyzos edzes utan iszom).Feherjedusabb etrenden vagyok ,de max 300g hust eszem egy nap, reggel tojas ,este turo, emelett sok zoldseget es szenhidratot eszem(foleg rizs) . Emiatt nem gondolom hogy egeszsegugyi problemaim lehetnek. Pajzsmirigyre gyanakodtak,de a Napokban voltam vervetelen, minden ertekem megfelelo volt.
Egyszeruen mar lovesem sincs,hogy mi lehet a problema .
2015. aug. 10. 20:03
1/4 anonim válasza:
elképzelhető hogy köze van hozzá a hőségriadónak, kánikulának, 40°C -nak.
2/4 A kérdező kommentje:
De mar honapok ota tart, es enyhebb idoben is ugyanugy jelentkezik a problema ,csak valamivel visszafogottabban...
2015. aug. 10. 20:32
3/4 anonim válasza:
Én magamon tapasztaltam, hogy ha indokolás nélkül kezdek valamilyen, a TV ben hirdetett kalória, vitamin, stb önadagolásba, inkább magamnak ártok. Így jártam a Magne B6-al. Kemény álmatlanságot okozott, egy hét szedés után. Ezért nem is szedek semmi olyant, amit előzőleg az orvossal nem beszéltem meg. Ilyen erős izzadásom nekem is volt a télen. Éjjel fel kellett kelnem, pizsamát cserélni, mert csatakosra izzadtam. Végül már nappal sem éreztem jól magam. A dokim javasolta, hogy próbáljam meg a tejet, és termékeit mérsékelni. Kb egy hét tejelhagyás után minden tünetem elmult. Szerintem egy kor felett mindenkinek kialakul tejallergiája, és az valamilyen formában meg is mutatkozik. De ez az én esetem..
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszat. Ezen erdemes elgondolkodni, mondjuk a "legdurvabb" napomon 3x van jelen komolyan mennyisegben tejtermek. Reggeli zabpehelyre minimalis eleve laktozmentes tej ~1-2dl, edzes utan 30-40g tejsavo feherje, este 200g turo (speisequark).
2015. aug. 10. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!