Hogyan fordíthatnám vissza?
Figyelt kérdés
Most leszek 18 éves. Ritka a hajam igazából nem látszik de mikor rásüt a nap vagy vizes akkor elég rendesen! Zavaró a dolog. Ha húzom a hajszálam miért fáj? Mikor erősebben meghuzok többet nem jön ki egy sem. Régen nagyon dús volt a hajam fodrász is állandóan ritkította! Sose vasaltam egészségesen élek! Dohányzom igazából szóval nem teljesen egészségesen..Kb 2 éve vettem észre. Nincs gyulladásom voltam vérvételen minden normális voltam fül-orr gégészeten a mandulámat javasolták hogy vegyem ki de nem sürgős. Egész életembe ha volt 3-4 szer mandulagyulladásom...Elég rég volt! Nem zselézem. 2 naponta mosom este utána kicsit szárítok rajta majd fujok rá 1 kis hajlakkot hogy reggel ne keljen piszkálni hanem normálisan nézzek azért ki! De valamiért megritkult még nem az a vészes dolog! De igazából mindenhol ugyanannyira! Kicsit elöl középen jobban de nem sokkal... De engem nagyon zavar ! Báttyámnak is még dús a haja anyunak is apunak is! Milyen sampont vagy gyógyszert ajánlotok hozzá? Igazából van pár rossz fogam! Most volt kihúzatva kb 1 éve egy gyulladt fogam! Régen 15-6 évesen minden reggel zseléztem! De nem roncsoltam azért annyira a hajam ! Szóval nem hajlakkoztam vagy zseléztem agyon. Banfi hajszeszt és sampont probáltam de sajnos nem jött be. Egyéb megoldás?2014. okt. 13. 21:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!