Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kezdek hímsoviniszta lenni!...

Kezdek hímsoviniszta lenni! Hogy fordíthatnám vissza ezt a folyamatot?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat csalódtam nőkben,egyszerűen kezdem őket meggyűlőlni!Tudom vanna rendes nők is,de akikkel össze futottam és elém sodórta az élet,mindegyik kibabrált velem.Mielőtt azzal jöttök,nem nem vagyok ronda és szerencsétlen sem,egyszerűen ezt adta a gép és adott ilyen nőket az utamban.Alapjáraton nem ilyen vagyok,de már kezdek magamtól is meg ilyedni mennyire megváltozott a nőkről a véleményem.Ez nyílván annak köszönhető hogy nem megfelelő nőkkel kezdtem,ugyan akkor azt is tudom hogy minden nő egyforma,de egyszerűen nem tudok már úgy nézni rájuk mint régen.Mit tehetnék hogy újból úgy nézzek rájuk ahogy ezelött?
2012. szept. 20. 11:13
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
* nem minden nő egyforma
2012. szept. 20. 11:14
 2/28 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem a nők sokkal gonoszabbak mint a férfiak.
2012. szept. 20. 11:21
 3/28 anonim ***** válasza:
58%
Indulj ki azokból a férfiismerőseidből, akik boldog kapcsolatban élnek. Azokat a nőkre gondolj, akikkel te is szívesen lennél együtt, de már van valakije. És együtt nagyon boldogok.
2012. szept. 20. 11:27
 4/28 anonim ***** válasza:
3%

2.-nál a pont.

20L

2012. szept. 20. 11:27
 5/28 anonim ***** válasza:
41%

Hú, megértelek! Nőként mondom, (ahogy már az előtt lévők is irték) egy nő sokkal gonoszabb tud lenni,mint egy pasi! Látván mit tesznek a csajok a haverjaimmal, nem restelném őket néha felpofozni, hogy észhez térjenek. :D

Próbálj más kategóráiban keresgélni. Nem azt mondom, hogy randizz bányarémekkel, de hanyaglod azt a tipust,akikel eddig jártál.

Találj női barátokat, akikkel jól érzed magad, akikkel nagyot lehet beszélgetni, s majd ők segitenek a helyes útra terelni téged!

Rendes pasinak tűnsz, remélem sikerülni fog újból bizni a nőkben!

2012. szept. 20. 11:34
 6/28 A kérdező kommentje:

Nem vonzódom a férfiakoz tehát ez a verzió kilőve:D

Valahogy újból bíznom kellene a nőkben és nőként tekínteni rájuk...A baj az hogy manapság egyre kevesebb nő viselkedik úgy mint ahogy egy nőnek kellene..

2012. szept. 20. 11:58
 7/28 anonim ***** válasza:
94%

Akkor mi bajod van?

Csúnyán néztek rád? :S

2012. szept. 20. 11:59
 8/28 anonim ***** válasza:
38%
pffff...én legalább normálisan/értelmesen válaszoltam a kérdésre...köszönöm a lepontozást!
2012. szept. 20. 12:42
 9/28 anonim ***** válasza:
55%

Ecsém!

Semmi baj a nőkkel. Te vagy béna.

2012. szept. 20. 12:51
 10/28 anonim ***** válasza:
74%
Igen, azonnal tessék megmondai ki pontozta le Prünikét!
2012. szept. 20. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!