Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kezdek hímsoviniszta lenni!...

Kezdek hímsoviniszta lenni! Hogy fordíthatnám vissza ezt a folyamatot?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat csalódtam nőkben,egyszerűen kezdem őket meggyűlőlni!Tudom vanna rendes nők is,de akikkel össze futottam és elém sodórta az élet,mindegyik kibabrált velem.Mielőtt azzal jöttök,nem nem vagyok ronda és szerencsétlen sem,egyszerűen ezt adta a gép és adott ilyen nőket az utamban.Alapjáraton nem ilyen vagyok,de már kezdek magamtól is meg ilyedni mennyire megváltozott a nőkről a véleményem.Ez nyílván annak köszönhető hogy nem megfelelő nőkkel kezdtem,ugyan akkor azt is tudom hogy minden nő egyforma,de egyszerűen nem tudok már úgy nézni rájuk mint régen.Mit tehetnék hogy újból úgy nézzek rájuk ahogy ezelött?
2012. szept. 20. 11:13
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
22%

Kérdező!

Amit 13:02 leírt, az egy normális embernek magától értetődő.

2012. szept. 20. 13:36
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Legtöbb nő csak "arra", jó ez tény és valóság.Ne várj tőlük semmit és ne törődj az érzéseikkel.Akit lehet dugd meg, azt csókolom :D.Fel kell ismerni az olyan nőket, akikre megéri időt, energiát ne adj isten pénzt is fordítani :D.Ha ez megvan, akkor légy őszinte.A többit meg ne sajnáld, használd amire valók. 19/F
2012. szept. 20. 14:18
 23/28 anonim ***** válasza:

13:36

Ehhez képest nem túl népszerű.

2012. szept. 20. 14:23
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem akarsz csalódni a nőkben,ne menj oda hozzájuk. Én már 27 éve nem csalódtam a nőkben,csak annyit kell tennem hogy elkerülöm a konyhákat.
2012. szept. 20. 18:56
 25/28 anonim ***** válasza:
11%

lehet lepontozni meg moderálni, de szerintem az az igazság, hogy jelen körülmények között teljesen természetes, ha valaki hímsoviniszta.

persze ez igazságtalan azzal a 0,0001%kal szemben, aki rendes, értelmes jókislány, de a többség nem az, legfeljebb csak egy nagy kamu álarc, amit eléd tartanak, hogy kihasználjhassanak. aztán ha igazán kiismered őket, rájössz, hogy belülről rohadnak el.

és erre szerintem nincs is jó megoldás, mert ahhoz, hogy más véleményed legyen, kell más tapasztalat, ami nyersanyag híján valószínűleg nem következik be.

igen, hozzátartozik hogy te magad is törekedj a tökéletességre, tanulj meg kis hibákat elfogadni, "jó helyen keresgélj", de az az igazság, hogy a legtöbb nő ösztönlény, és hiába keresgélsz operában, kémialaborban meg picasso kiállításon, ha a jellemük egyformán romlott és állatias.

szinte mind kivételesnek hiszi magát, szellemileg nem nőnek fel, és a legtöbb nő sajnos nem tudja, hogy a bányarémek is ugyanolyan bunkók tudnak lenni mint a szépségkirálynők, meg hogy 100 próbálkozásból 99 elutasítás, vagy hogyan dolgozza fel a férfi lelke azt, hogy sosem érdeklődnek felé, mindig neki kötelező "férfinak lenni". igazság szerint őket ez nem is érdekli, ők csak egy szeletet akarnak a férfiből. és így nekik az igazi férfi a bunkó ostoba macsó, aki kihívást jelent, nem filozofál ilyeneken, csak ver és kefél, mikor akar.

és sajnos ez valahol természetes is, és el kell fogadni, hogy a nők talán sosem lesznek lelkileg vagy szellemileg társak az életedben, jobbat nem tudok mondani

igen, ennyi itt az unatkozó idióta, és sajnos ez a pöcegödör még mindig nagyobb kínálatot ad mint a való élet vagy a facebbok meg hasonló értelmes oldalak.

"Próbálj meg úgy nézni a nőkre, hogy elsősorban ne a nőt nézd bennük, hanem az embert."

ez valahol igaz is meg nem is. nem csak a nők közt vannak szemét emberek, viszont érezhető a különbség, legalább is egy férfi számára. sőt, elég sok nő jutott ugyanarra, hogy nőkkel nem barátkozik pontosan a fentiek miatt. gonosz leszek, de "értelmileg egy férfi szintjén vannak", ugyanakkor nem kimondottan fiús lányokról van szó.

ellenben pl az összes férfit akárminek beállítani hülyeség, mert csak ezen az oldalon is van rengeteg magányos szerény srác, míg a nők részéről ez már nem mondható el sem itt, sem a valóságban. ennek persze oka van de most nem fejtem ki.

"Én kérek elnézést hogy az idotákkal szemben megvédem magam és nem hagyom hogy ismeretlenűl itt ecsémezzen meg hasonlók úgy hogy nem is ismer..én kérek elnézést.

Viszont a megfigyeléem az hogy ezen az oldalon az emberek 80%-a egy szanalmas életet élhet,mert sok esetben nem a kérdésre válaszolnak,hanem egyből átmegy személyeskedésben.Nem csak az én kérdésemre onatkozik ez,de több kérdénél láttam már ilyet ezen az oldalon,hogy a végén már nem a kérdésről szól a kérdés,hanem arról hogy hogyan lehet elóltani és elugatni a kérdezőt hogy mekkora egy barom...szánalom"

ez jellemző, először elkezdenek személyeskedni, utána meg csitítgatnak, hogy ne szólj semmit, lepontoznak, jelentgetnek, de az ő válaszaikat senki nem törli.

és valóban így van, nem csak az internet pöcegödrében hanem a szeméttelep többi részén is. de ez szerintem valahol a magyar valóság része is, meg az internet munkája.

" Legtöbb nő csak "arra", jó ez tény és valóság.Ne várj tőlük semmit és ne törődj az érzéseikkel.Akit lehet dugd meg, azt csókolom :D.Fel kell ismerni az olyan nőket, akikre megéri időt, energiát ne adj isten pénzt is fordítani :D.Ha ez megvan, akkor légy őszinte.A többit meg ne sajnáld, használd amire valók. 19/F"

ehhez is kell egy lelki adottság, de egyetértek. a legtöbb férfi ott rontja el, hogy foglalkozik azzal, amit a nő mond. a nő nem azért beszél, panaszkodik, mert kommunikálni akar, hanem mert lételeme. ha valaki diszkó után megdugja a bokorban, ő abból is romantikus regényt fűz ki

szóval ha képes vagy rá, akkor szedj fel egy rakás ostoba nőt, dugd meg őket, és ne szégyelld átvágni, verni, alázni őket. nem kell rendőrségi ügyet csinálni belőle, de néha éreztetheted velük, hogy a te kezedben van a gyeplő. ha meg találsz olyat, amelyiknek van lelke is, akkor kerüld el messzire, vagy próbálj valami értelmes kapcsolatot kialakítani. feltéve ha akkora nem váltál te is állattá.

2012. szept. 21. 07:40
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

09-21 07:40

Az értelem itt is csillog: D. -.-' Mindenkit egy kalapalá enni, ítélkezni : D. Hajrá, ezek miatt az ostoba állatok miatt tart ott a világ ahol tart. Na én sem r/banc nem leszek, sem plázacica, és ilyen társat sem szeretnék magam mellé, és megd*gni sem fog semmi féle ilyen szándékkal álló Férfi.

hm. 15L (bár nem vettem magamra, csak hát elgondolkoztam,hogy mégis milyen világban élünk, volt problémád 3-4 nagymellű r*banccal, és a szelíd lányok is innentől d/gásra vagy szívtörésre lesznek jók. . . Mai férfi inteligencia)

2012. dec. 22. 12:32
 27/28 anonim ***** válasza:
venni*
2012. dec. 22. 12:33
 28/28 anonim ***** válasza:
10%

15 évesen valószínűleg sok lány hiszi még azt, amit te, de eltelik 1-2 év és te is beállsz a ribancok közé. vagy valószínűleg mármost is az vagy, csak nem tudod magadról (sok ribanc hiszi angyalkának magát). mindig ezzel az "általánosítással" jön mindenki, mert sérti a nők önérzetét, de ha 1000ből 999 idióta, akkor miért kellene arról az 1ről általánosítani a többire?

ráadásul ha figyelmesen olvastál volna, feltűnt volna, hogy szót ejtettem a kivételről, de mivel gyerek vagy még, elnézem.

amíg nem jössz rá hogy szinte minden fiú azért akar "járni" veled, hogy megdugjon, addig a tündérmesédben élsz. majd talán 22-28 éves korodra benő a fejed lágya, és rájössz, hogyan rontottad el az életed, de akkor már késő lesz. ilyenekkel is találkoztam. aztán jön majd a 2. törés, amikor 30 körül rájössz, hogy túl öreg és ronda vagy ahhoz, hogy éredkesnek találjanak a férfiak (akár a sajád férjed is, esetleg egy kis 2. kapuzárási pánik - az első kb 15 éves kortól kezdődik és 22 éves korig tart), a 3. törés meg 40es évekkel a klimax.

az az igazság, hogy a nők túlnyomó többsége szexen kívül semmire se jó, manapság még házimunkára sem, aztán meglepődnek, hogy nem a csudaszép lelkükbe szerelmes a passhy. és vergődni ez ellen, feministáskodni, meg 2x annyi sminket kenni és pushupot tömni mindig könnyebb, mint elfogadni az igazságot és érdekessé tenni a személyiséget...

többek közt ezért sem veszik komolyan a nőket a tapasztaltabbak.

2012. dec. 25. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!