Éjszakai bagoly vagyok. A nappalokat nem szeretem. Este érzem jól magam. Ezt fordíthatnám valahogy az előnyömre? Más is van így ezzel?
Én is az vagyok, de nem sok előnye van szerintem. Ügyeket intézni csak nappal lehet, bevásárolni oké lehet éjjel de iskola, munkahely stb.. ezek szinte mindig reggeltől délutánig tartanak.
Aztán meg a család leszid amiért nappal alszol és nem segítesz.
Az éjszakai bagolyság jó, ha egyedül laksz és nem kell nappal megerőltető munkát végezned, de nem ilyenkor amikor csak kb a nap 1/4ében van sötét. Mert az úgy nagyon kevés, ha meg alszol amikor világos van akkor a nap 3/4ének vagy annyi vagy fent vagy és akkor meg nem érzed jól magad.
Sajna ha rászoksz erre, akkor a napfény egy idő után már elviselhetetlen lesz és sötét emósnak fognak hinni. :D
De ha tudsz nappal aludni, mert van rá időd, és a család nem ordít az ajtód előtt 6tól 21ig hogy nehogy aludj mint nálam akkor jó. :)
Hűűűűűűűűűű! Lehet, ezt megmutatom azoknak, akik engem hülyének néznek, és éjjeli bagolynak neveznek. Hadd lássák, nem kivételes esettel állnak szembe!
Nekem az a problémám, hogy napközben csak tervezgetek, nincs kedvem semmihez, és amikor aludni kellene, akkor fog el a tettvágy. De akkor meg aludni kell menni, mert a többiek akkor alszanak, illetve ha másnap suli / munka van, akkor az éjszakai pihenésből is kell vmennyi.
De jó tudni, hogy nem csak én élek "fordított életet", ha úgy adódik. :)
Nagyon nem okés ez így...nekem.
Legutóbb is hajnal 2.00-kor mentem aludni. Reggel 7.00-kor keltem, de olyan vagyok egész nap mint egy hulla....
És MOST kezdek éledni...
Hogy lehetne ezt megváltoztatni vajon?
Ti hogy vagytok most?
4.
"Ezt fordíthatnám valahogy az előnyömre?"
Keress éjszakai munkát!
Csillagászok,orvosok,metősök éjszaka is dolgoznak.
Sajnos most más munka nem jutott eszembe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!