Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kezdek hímsoviniszta lenni!...

Kezdek hímsoviniszta lenni! Hogy fordíthatnám vissza ezt a folyamatot?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat csalódtam nőkben,egyszerűen kezdem őket meggyűlőlni!Tudom vanna rendes nők is,de akikkel össze futottam és elém sodórta az élet,mindegyik kibabrált velem.Mielőtt azzal jöttök,nem nem vagyok ronda és szerencsétlen sem,egyszerűen ezt adta a gép és adott ilyen nőket az utamban.Alapjáraton nem ilyen vagyok,de már kezdek magamtól is meg ilyedni mennyire megváltozott a nőkről a véleményem.Ez nyílván annak köszönhető hogy nem megfelelő nőkkel kezdtem,ugyan akkor azt is tudom hogy minden nő egyforma,de egyszerűen nem tudok már úgy nézni rájuk mint régen.Mit tehetnék hogy újból úgy nézzek rájuk ahogy ezelött?
2012. szept. 20. 11:13
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

ma 12:42

Nem tudom miért pontoztak le,pedig te adtad a legértelmesebb választ!

Ilyenek hogy legyek bu-zi meg ilyenek,ezek meg 100%ot kapnak...ez a gyakorik kérdések az internet pőceködre arrül nem is beszélve hogy ez a magyar színvonal hőmérője is egyben.

Fel tesz valaki egy kérdést!!Mi a f@szért nem lehet arra normális válszokat adni??Ennyi itt az unatkozó idiota?

2012. szept. 20. 12:57
 12/28 anonim ***** válasza:
64%

"A baj az hogy manapság egyre kevesebb nő viselkedik úgy mint ahogy egy nőnek kellene.."

Ezt ki tudod fejteni bővebben? Hogy viselkednek a nők és hogyan kéne viselkedniük ehelyett szerinted?

Csalódás vagy csalódások sorozata után sokan vannak úgy vele, ahogyan te. Jó esetben ez elmúlik.

Próbálj meg úgy nézni a nőkre, hogy elsősorban ne a nőt nézd bennük, hanem az embert. Így egy kicsit átértékelődnek a csalódásaid is, nem azt fogod gondolni, hogy milyen szemetek a nők, hanem hogy X és Y és Z milyen szemét volt veled. Nem azért voltak ugyanis bunkók, gorombák vagy szívtelenek, mert nők voltak. Nem ez volt az oka.

Próbálj meg eltekinteni (a szexualitáson kívül persze) a nemüktől, nem úgy nézni rájuk, mint csodálni vagy gyűlölni való idegenekre. A hasonlóságokat keresd magadban és az utadba kerülő lányokban, ne a különbségeket.

Ugyanezt javasolnám azoknak a nőknek is, akik szintén sokat csalódtak és kezdik úgy ahogy van, megutálni az összes férfit.

2012. szept. 20. 13:02
 13/28 anonim ***** válasza:

Azért nem kapsz rá választ mert egyrészt nincs, másrészt átlátszó vagy mint az üveg. Aki mókázik ezért mókázik, igy jelzi számodra hogy átlát rajtad és jól tudja kérdésed csak egy szerep, amiben szeretnél tetszelegni.

Itt elöttük névtelenül, de legföképp magad elött és be kell látnod hogy akármelyik is mindkettő ostobaság.

Tehát mielött te valakit elkönyvelsz ostobának alaposan rágd meg elötte, mert könnyen lehet nem ő az ostoba, hanem te vagy az aki nem érti mit is mond neked.

2012. szept. 20. 13:05
 14/28 A kérdező kommentje:

ma 13:02

Köszönöm a választ,megfogadom a tanácsodat!

2012. szept. 20. 13:10
 15/28 anonim ***** válasza:

"Vagyél vissza a kicsi arcocskádból mert megkereslek és átformálom a fejedet."

Lehet, hogy benned is van egy kis hiba, nem csak a nőkben?

2012. szept. 20. 13:13
 16/28 A kérdező kommentje:

ma 13:05

A te válaszaidat mindig látom ezen a oldalon és elég szánalmas egy életed lehet te szerencsétlen...

Az elötted válszoló miért tudott normális választ adni??Itt ostobázól hogy azt sem tudod hogy mi van valójában,az elötted hozzá szóló érdekes módon megértette hogy mi a helyzet és ennek fejében normális és használható választ tudott adni.De a rólad le süt az írásod alapján,hogy egy hatalmas nagy szánolom kupac agy akinek nincs élete és mind ezt itt vezeti le,ezt teljesen egyértelműen tükrözi az írásod jellege..nem csak itt mert már több helyen láttam a hozzászólásaidat

2012. szept. 20. 13:14
 17/28 A kérdező kommentje:

ma 13:13

Én kérek elnézést hogy az idotákkal szemben megvédem magam és nem hagyom hogy ismeretlenűl itt ecsémezzen meg hasonlók úgy hogy nem is ismer..én kérek elnézést.

Viszont a megfigyeléem az hogy ezen az oldalon az emberek 80%-a egy szanalmas életet élhet,mert sok esetben nem a kérdésre válaszolnak,hanem egyből átmegy személyeskedésben.Nem csak az én kérdésemre onatkozik ez,de több kérdénél láttam már ilyet ezen az oldalon,hogy a végén már nem a kérdésről szól a kérdés,hanem arról hogy hogyan lehet elóltani és elugatni a kérdezőt hogy mekkora egy barom...szánalom

2012. szept. 20. 13:17
 18/28 A kérdező kommentje:
* leóltani és leugatni
2012. szept. 20. 13:19
 19/28 anonim válasza:
46%

Itt akarod magadat sajnáltatni kedves kérdező?

Jaj, a gonosz csúnya nők. :(

A helyeírásod alapján egy bunkó lehetsz.

Nem csoda, hogy lenéznek.

2012. szept. 20. 13:21
 20/28 anonim ***** válasza:
41%

"Az elötted válszoló miért tudott normális választ adni??"

Milyen normális választ ember?

- Hogy ne legyek hímsoviniszta?

- Tiszteld a nőket!

Ennyi? Ez a normális válasz? Ezért irtad ki a kérdést hogy valaki ezt leirja neked? És nem mellesleg ezek után már menni fog?

- Hogy menjek be egy ajtón?

- Nyomd le a kilincset!

Jaj köszi szépen, végre egy normális válasz, igy már menni fog.

Elmondtam hogy miért mókázunk, igy sem érted? Ha tizen mondják hogy hülye vagy és hülyeséget akarsz akkor nem kéne elgondolkodnod rajta? Mert ez igy már nem is hülyeség, hanem ostobság.

Az is egy válasz ha megmondják neked hogy ez egy hülyeség, még akkor is ha fáj. Ha nem tudod feldolgozni, te bajod.

2012. szept. 20. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!