Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Frigid lennék? Nem akarok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frigid lennék? Nem akarok az lenni hogyan fordithatnám vissza?

Figyelt kérdés

nagyon sokszor visszautasitom a páromat a szexben.

mindig veszekszünk-e miatt.

de nincs hozzá kedvem,söt idegesit is :S

ha mégis ráveszem magam mert nem akarok veszekedni akkor meg alig várom már hogy vége legyen,szenvedek,söt néha még ugy is érzem mintha wc-zni kellene,meg fancsali arcot vágok,és nagyon ideges vagyok.

de ha néha én akarom ha megszáll valami egy honapba 1x akkor nagyon nagyon jo

2009. dec. 25. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Az alap probléma lehet részedről a szerelem hiánya. Persze ez csak találgatás. Lehet, hogy nem izgat fel kellőképpen emiatt nem vágysz rá. Az hogy mitől vagy ideges azt nem egészen értem. De tényleg nem normális az hogy így állsz a szexhez:S Biztosan van valami a háttérben, próbálj meg rájönni.
2009. dec. 25. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:

nem csak vele volt igy.

és szeretem!és az elözöt is szerettem és mégis...

és csak akkor akartam velük igazán szexelni mikor nem kaptam még meg öket..utána már annyira nem érdekelt

2009. dec. 25. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy frigiditásról lenne szó mert akkor szerintem sose kívánnád meg. Valami lelki oka lehet, egy orvos lehet hogy tudna neked segíteni.
2009. dec. 25. 17:34
 4/8 A kérdező kommentje:
ja és amugy mindent megtesz a párom hogy felizgasson meg kivánajam.de ha pld orálisan csinálja akkor addig tart...
2009. dec. 25. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Nem lehet hogy az a baj? Van akinek csökken tőle a libidója!
2009. dec. 25. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:

nem vagy frigid, csak nincs akkora étvágyad. mert van amikor jó, nem?

valami lelki probléma, gátlás is okozhatja ezt, kellene egy pszichológussal beszélned.

vagy: gondolkozz el magadban őszintén, hogy miért nem kívánod a szexet? Miért nem akarod?

-nem élvezed?

-gátlásos vagy?

- vallásosan neveltek? stb. Mi lehet a baj? Ezt magadban keresd őszintén, és megleled a választ is!

2009. dec. 25. 17:46
 7/8 A kérdező kommentje:

nem szedek.

amugy probáltam már a Gin-seng kapszuát is annyira reklámozták hogy nekik attol mennyire megjavult és azota már helyreállt a libidójuk

2009. dec. 25. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam igy, mikor minden rendben volt köztünk, megörültem a páromért, amikor problémáink voltak, csak legyünk túl rajta, mert nem akartam veszekedést. Szóval lelki probléma, biztos
2009. dec. 25. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!