Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frigid lennék? Nem akarok az lenni hogyan fordithatnám vissza?
nagyon sokszor visszautasitom a páromat a szexben.
mindig veszekszünk-e miatt.
de nincs hozzá kedvem,söt idegesit is :S
ha mégis ráveszem magam mert nem akarok veszekedni akkor meg alig várom már hogy vége legyen,szenvedek,söt néha még ugy is érzem mintha wc-zni kellene,meg fancsali arcot vágok,és nagyon ideges vagyok.
de ha néha én akarom ha megszáll valami egy honapba 1x akkor nagyon nagyon jo
nem csak vele volt igy.
és szeretem!és az elözöt is szerettem és mégis...
és csak akkor akartam velük igazán szexelni mikor nem kaptam még meg öket..utána már annyira nem érdekelt
nem vagy frigid, csak nincs akkora étvágyad. mert van amikor jó, nem?
valami lelki probléma, gátlás is okozhatja ezt, kellene egy pszichológussal beszélned.
vagy: gondolkozz el magadban őszintén, hogy miért nem kívánod a szexet? Miért nem akarod?
-nem élvezed?
-gátlásos vagy?
- vallásosan neveltek? stb. Mi lehet a baj? Ezt magadban keresd őszintén, és megleled a választ is!
nem szedek.
amugy probáltam már a Gin-seng kapszuát is annyira reklámozták hogy nekik attol mennyire megjavult és azota már helyreállt a libidójuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!