Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 0,25ös Xanaxtól lehet bajom...

0,25ös Xanaxtól lehet bajom ha beveszem elalvás előtt? Ezt ajánlották, hogy egy picit legalább tudjak aludni. Vagy a frontint. Szerintetek?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, sajnos már legalább 2 hete nem alszom. Sokat stresszelek, napközben pedig rosszul vagyok (fáj a fejem, szédülök stb)Kivizsgáltattam magam, de nincs semmi bajom. A panaszaim viszont nem múlnak.Nagyon szeretnék már legalább egy jót aludni..

2014. júl. 14. 14:09
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy rengeteg betegségre rá lehet húzni a tüneteimet, ezt én is tudom. De igazából így, hogy nem változik semmi- nem is fog változni semmi. Szeptemberben kezdem a fősulit (persze ha el tudom kezdeni), és így szerintem érthető hogy nem tudok pszichológushoz járni, a környéken pedig nincs, vagy az sztk-s amire ha ma kérek időpontot, jövő nyárra ad..Egyébként meg van mindenem, barátom is van aki szeret és én is őt, de nagyon félek hogy ezzel a rosszullét dologgal elvesztem őt. Régebben foglalkoztam magammal, a külsőmmel meg mindennel, most teljesen érdektelenné váltam minden iránt, csak az érdekel hogy ne legyen semmi bajom... áh összetett ez, talán még én sem tudom elmondani mi a gondom, mi nyomaszt belül. De leginkább ez a rosszullét aggaszt.
2014. júl. 14. 14:54
 12/24 anonim válasza:
Mikor volt a műtét? Begyulladt körülötte ?
2014. júl. 14. 14:55
 13/24 anonim ***** válasza:
90% hogy lelki baj,sajna tudom. A másik dolog ha semmi bajod nincs minden vizsgálat negatív (lesz) akkor jobb híján más nem tudnak mondani csak azt hogy lelki baj. Ha gondolod írj privit itt nem akarok mesélni.
2014. júl. 14. 14:57
 14/24 A kérdező kommentje:
3 hete volt, azt mondják a seb szépen gyógyul, nem gyulladt be.. de az állkapcsom továbbra is fáj, meg a szájzár..
2014. júl. 14. 14:57
 15/24 anonim válasza:
2014. júl. 14. 15:01
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez tényleg hasonló! :O Lehet, nekem is görcsoldót kellene kérnem, bár ígyis-úgyis megyek pénteken a klinikára, elmondom ott is a panaszaimat, remélem felírnak egyet és elmúlik a szájzár. Csak azért ijedtem meg, mert egyszerre van jelen a fejfájás meg a szédülés meg minden, de persze lehet, hogy azokat meg magamnak okozom a sok stresszel és azzal, hogy nem tudok aludni meg ilyenek..
2014. júl. 14. 15:11
 17/24 anonim válasza:

A kialvatlanságtól is fájhat a fejed amúgy, + stressz . Legjobban magunkat tudjuk kicsinálni a hülye gondolatokkal! Ebben én is profi voltam :-)

Pénteken szorítok, írj majd, h mi volt! Addig is egy jó - akár frontinos alvást !

2014. júl. 14. 15:20
 18/24 anonim ***** válasza:
0,25öst lehet meg sem érzed. Jól mondja valamelyik válaszoló, picit álmosabb leszel tőle talán. De lehet az sem.
2014. júl. 14. 17:14
 19/24 anonim ***** válasza:
...elaludt... :D
2014. júl. 14. 17:16
 20/24 A kérdező kommentje:

Kicsit pihentem, de nem sikerült aludni, és még nem vettem be semmit :)

Egyébként jól esik, hogy ennyien írtatok, és próbáltok segíteni. Remélem minden rendbe jön és visszakapom a régi önmagam. :) Max egy hétig veszem be valamelyik cuccot, aztán nem, nehogy rászokjak, ahogy írtátok. Még egy kérdés : melyiket vegyem be? Frontint vagy Xanaxot? (mindkettő van itthon, ebből már lehet következtetni, hogy a családtagjaim sem a legnyugodtabb emberek..(Y) )

2014. júl. 14. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!