Gyakran, mielőtt elalszom, összerezzenek. Ez normális?
Figyelt kérdés
Nagyon meg szoktam ijedni, pedig csak egy másodpercig tart az egész. Megrándul az egész testem, nem én irányítom, szinte félelmetes. Lehet, hogy csak a fáradtságtól? Vagy komolyabb baj is állhat a háttérben?2014. jún. 22. 19:45
1/9 anonim válasza:
Én is szoktam.
Szerintem fáradt vagy csak.
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon kimerült vagy, nem? És nehezen kapcsol ki az agy...Vagy stresszes vagy...
3/9 anonim válasza:
Semmi bajod nincs, ezzel más is van így álom és ébrenlét határán. Már majdnem elalszol, és hirtelen felriadsz.
4/9 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni:DD
Olyan mintha zuhannék,majd puff és rángatózok az ágyban xd
5/9 anonim válasza:
Teljesen normális jelenség. Nálam is előfordul, hogy közvetlenül elalvás előtt akaratlan izomösszehúzódások jelentkeznek itt-ott. Megkérdeztem neurológust, aki megnyugtatott, hogy ez teljesen OK.
6/9 anonim válasza:
Az izmaid lazulnak el a nyugodt alváshoz. Az összerándulás után megfigyelheted, hogy ernyedtebbek az izmaid, mint előtte.
7/9 A kérdező kommentje:
Húúú, nagyon köszönöm, megnyugodtam!!!
Szép nyarat mindenkinek! :)
2014. jún. 22. 21:56
8/9 A kérdező kommentje:
És ment a zöld kéz mindenkinek!
2014. jún. 22. 21:57
9/9 anonim válasza:
Így van, nyugodj meg, teljesen normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!