0,25ös Xanaxtól lehet bajom ha beveszem elalvás előtt? Ezt ajánlották, hogy egy picit legalább tudjak aludni. Vagy a frontint. Szerintetek?
Szerintem inkább próbáld ki a citromfű teát és mellette próbálj sportolni, jól elfáradni - eltávolodni a gondjaidtól. Tudom, h nehéz, de meg tudod oldani. Tapasztalat.
A Fronti, Xanax gyógyszerek és rájuk lehet szokni. Még fiatal vagy ezekhez!
Egyébként, ha csak a bogyókban látod a kiutat, ott van még a magneB6 és a milgamma is.
Mi az ami nyomaszt? Be tudod határolni mi tart ébren? Egy szemtől tényleg nem leszel függő, de csapda, rá lehet kapni!
Tényleg tapasztalás a részemről - de én szerencsére le tudtam tenni - nem úgy, mint sokan.
Nekem szakítanom kellett a barátommal - persze később jöttem rá :-)
Az egészségem állapota nyomaszt, mindig félek valamitől, mióta a bölcsességfog műtétem volt azóta vagyok rosszul.Most pl attól félek, hogy tetanuszom van(amit persze a google igazol, szájzáram van fejfájás stb) most pl attól félek hogy lebénulok, mert senki nem hajlandó komolyan venni, hogy rosszul vagyok és nem játszok rá a dolgokra.. nem akarok 19 évesen meghalni, vagy ami mégrosszabb bénult lenni.. :_(( De így, hogy minden egyes egészségügyi tesztem hibátlan..(Aminek persze örülök, de így nincs meg a probléma oka)? Hogy is várhatnám, hogy komolyan vegyenek, biztos azt hiszik ez a szórakozásom..
Minden este úgy fekszem le, hogy reggel minden más lesz. De nem. Nem más semmi, ugyanúgy fáj a fejem, ugyanúgy szédülök.. áhhh..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!