Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen legyen egy napi etrendem?

Milyen legyen egy napi etrendem?

Figyelt kérdés

Mostanaban eleg ossze-vissza taplalkoztam, rengeteg egeszsegtelen kajat ettem...meleg etelt szinte semmit. Mostanaban gyenge, faradekony vagyok (biztos a meleg is ratesz), de eleg durvan. Tehat mar ahhoz is nagy erofeszitesre van szuksegem, hogy atmenjek a szomszed szobaba. Sokat bambulok is..

szeretnek valtoztatni. Mindig elindulok este futni a kutyammal, de csak seta lesz belole..kozben 20x leulok. Ha minden este futnek akarhogy nem birom, az segitene? Szeretnek tudatosan enni. Valaki leirna egy napi etrendet, hogy osszes tudjam szedni magam?

Pl. 10:00 joghurt kiflivel

12:00 csirkemell...stb,. Es igy tovabb.

nem nagyon szeretnek 10-nel hamarabb kelni, mert akklor egesz nap nyugos, almos vagyok.

2013. júl. 10. 18:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, es nem akarok fogyni. Jo lenne hizni egy picit:)
2013. júl. 10. 18:56
 2/2 Szonjus ***** válasza:
Egyél napi ötször, személyre szabott étrendet tudsz csinálni magadnak több honlapon, pl. az aktívia honlapján.
2013. júl. 12. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!