JohniDaren kérdése:
Ismer valaki valami praktikát álmatlanság ellen?
Figyelt kérdés
Már hónapok óta rosszul alszom. Befekszek az ágyba, de egyszerűen nem tudok elaludni, pedig álmos is vagyok. Mit tegyek?2013. jún. 19. 16:54
1/2 anonim válasza:
kamilla tea? Levendula fürdő?
Vagy pár csepp levendula olaj a párnára?
2/2 anonim válasza:
A kulcsszó:relax.Íme szerintem ez hatásos:számolj el lassan százig,utána lazítsd el minden testrèszedet,menny fentrõl lefelè,ezután kèpzelj el magad elõtt egyszer-kètszer egy fehèr kèpet.èn van amikor már a számolásnál bealszom.ès igen párologtass valamit.amm kèpzeld nekem kiskoromban fogalmam sincs volt arrór hogyan kell aludni,egyszerûen nem tudtam,anyum segített valami gyógykönyv segítsègèvel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!