Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Álmatlanság ellen mi javasoltok?

Álmatlanság ellen mi javasoltok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben nem tudok rendesen aludni, elég sokat stresszeltem is, pedig most egész jól vagyok, de így se tudok aludni...Rengetegszer van hogy lefekszek éjfél körül és hajnali 4ig az ágyban mocorgok, mert nem tudok aludni. Nem tudom kikapcsolni az agyam se, midig gondolok valamire ami "felzaklat" és talán amiatt nem sikerül..próbáltam már azt hogy tornázok előtte, nézem a tvt hátha elalszok, teát, tejet v kakaót iszok, filmet is szoktam nézni gépen, de azt ugye ülve és a végére tök fáradt meg álmos leszek..de mikor lefekszek már kimegy belőlem. Totál kész vagyok hogy nem tudok aludni és ettől feszültebb is vagyok..most is aludnom kéne már de egyszerűen semmi. Holnap meg kelnem kell és megint feszült leszek egész nap..

Egyéb próbálkozás ami nektek bevált?

17/L

2010. dec. 30. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Hasonfekve olvasás?
2010. dec. 30. 22:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Imádok hason fekve aludni és gyakran alszom úgy de az se segít^^"
2010. dec. 30. 23:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Upsz félreolvastam, hát nem szoktam olvasni ebből kifolyólag könyvem sincs^^"
2010. dec. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!