Mit lehet tenni almatlansag ellen?
Figyelt kérdés
idoskori almatlansagrol lenne szo,edesapam, aki altatotol kezdve mar mindent kiprobalt, lefekszik este kilenc korul(dolgozik nyugdij mellett,raadasul fizikai munkat)hajmali negy-ot korul mar nem alszik.73 eves2008. okt. 28. 14:59
1/5 anonim válasza:
természetes. talán azt lehet tenni hogy aludjon egy félórát délután aztán este 11 körül menjen aludni így talán kihuzza reggelig.
3/5 anonim válasza:
A napi 7 óra alvás ebben a korban teljesen normális, én 40 évesen sem alszom ennél többet. Próbáljon meg később lefeküdni, mert a 9 óra túl korai, akkor valószínűleg később fog felébredni. Ha mégsem, akkor gyógynövényes készítményekkel lehet próbálkozni, mint pl. levendula, komló, citromfű, vagy ezek kombinációja tea vagy tabletta formájában.
4/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy este kilenc fele nagyon elalmosodik,azert fekszik le,mivel hogy dolgozik reggeltol kb.delutan kettoig?
2008. okt. 28. 16:20
5/5 anonim válasza:
miért baj, hogy este kilenckor fekszik és hajnalban kel? megvan a napi 7-8 óra alvás neki. ha az éjszakája nyugodt, nem értem, mi a probléma. én irigylem, minden nap láthatja a napfelkeltét, nyugodtan megreggelizhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!