Mit lehet tenni álmatlanság ellen?
Figyelt kérdés
xanaxon kívül!2007. aug. 21. 18:41
1/6 anonim válasza:
Tetszik a kérdés, mert én is ezzel bajlódom.
Az én módszereim:
- este egy pohár langyos, cukros tej
- este 7 után már nem eszem
- egy jó talpmasszázs (nekem a férjem csinálja, nem tanulta, de mégis olyan jól ellazulok)
- a TV-t automatikus kikapcsolásra állítani, és valami beszélgetős műsort keresni, ami jó unalmas. Garantált az unalom miatt az elalvás.
- kivéve télen, mindig nyitott ablaknál alszom, a friss levegő megnyugtat, elaltat. Az más kérdés, hogy meddig.
2/6 anonim válasza:
szerintem egy jo sex lefekves elott, lehetoleg jol faradj ki es utanna meglatod milyen hamar elalszol ;)
3/6 anonim válasza:
vagy ha nem sex, akkor egy kis seta lefekves elott
4/6 anonim válasza:
Vannak jó fajta nyugtató teakeverékek, natúrboltokban beszerezhető. Szerintem nagyon jó az is, ha addig olvasol, amíg már a betűket nem látod rendesen, mert összefolynak a szemed előtt. Ilyenkor már tuti el tudsz aludni. És mégegy jó tanács: az ágyadban csak akkor legyél, amikor aludni akarsz, napközben ne arra dőlj le. Ja, és esetleg este nem árt elmenni nagyobb sétára, vagy futni, akkor jól elfárasz.
5/6 anonim válasza:
Nekem a pszichológusom ajánlotta a Béres ReDormin-t. Nekem bevált!:) Nem lehet rászokni, mert csak gyógynövények vannak benne...Vény nélkül kapható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!