Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni álmatlanság...

Mit lehet tenni álmatlanság ellen?

Figyelt kérdés
Általában csak hajnal 3-4 körül tudok elaludni, mégha fáradt is vagyok. Tegnap, mivel megint négy körül aludtam el, de korán kellett kelnem, délutánra extra fáradt voltam. Aludtam három órát, nemrég keltem fel.(ébresztő néllkül, magamtól). Félek, hogy most reggelig nem fogok tudni aludni. Mit lehet ez ellen tenni?
2011. jan. 10. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is 3-4körül vagyok csak álmos,így viszont délben kelek,aminek nem mindig örülök.Ha meg véletlenül korábban sikerül felkelnem,este alszok 2órát,aztán megint fenn dekkolok.Ha sikerül felkelned időben,azt kellene kibírnod,hogy ne aludj estig:)
2011. jan. 10. 22:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is kb 11-délig alszok, de azt utálom, mert onnantól kezdve nagyon hamar elmegy az egész nap, és úgy érzem már megint nem csinálok semmit.
2011. jan. 10. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Igyal valeriana teat, bioboltban lehet kapni. Eleg hatasos.
2011. jan. 10. 23:45
 4/4 anonim válasza:
olvassal akkor ki farad a szem es el alszol
2011. febr. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!