Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alvászavaraim hogy győzhetem...

Alvászavaraim hogy győzhetem le? Többi lent

Figyelt kérdés
40 éves(meleg),Bécsben élő férfi vagyok.Amióta a párommal(bécsi) összejöttem 13 éve,sokat ingáztam Budapest és Bécs között.Tavaly év eleje óta kiköltöztem a munkám miatt hozzá de nem érzem jól magam itt ebben a városban,emiatt talán az itteni alvászavaraim is.Otthon Budapesten,soha nem konfróntálodok hasonló bajokkal,itt meg többször is felébredek alvásközbe,tudtok valami tanácsot adni???Tea vagy valami más folyadék ivása alvás előtt,stb???Orvos vagy gyogyszerhez nem szeretnék fordulni

2013. máj. 16. 14:22
 1/2 SzilKa ***** válasza:

Érdekes, én hasonlóképpen vagyok, mióta külföldön élek. Otthon soha nem volt az alvással problémám, sőt, nagyon is jó alvó voltam. Itt meg folyton felriadok, forgolódom... Amikor hazamegyek par napra, akkor meg mintha mi sem történt volna.

Egész biztosan lelki eredetű oka van, nem érezzük magunkat otthon, vagy biztonságban, ilyesmi. Az okot kéne kideríteni és tenni ellene.

2013. máj. 16. 14:41
 2/2 A kérdező kommentje:
20 évvel ezelőtt kerültem fel Budapestre egy vidéki faluból,de nagyon szerettem-szeretek ott lenni,imádom a várost.Még szerencse ilyen közel van a 2 város,így havonta többször is haza tudok utazni.
2013. máj. 16. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!