Ideges vagyok, így nem tudok enni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Konkrét oka nincsen, amiért ideges lehetnék, de mégis az vagyok, már egy hete. Közben valami vírust is összeszedtem, mert egész hétvégén ment a hasam és lázam is volt + hányinger. Két napja már csak reggel megy a hasam. Enni még nem merek normális kaját, mondjuk nem is nagyon kívánom, mert érzem, hogy gyomoridegem van, de miért? És mivel múlaszthatnám el?2009. szept. 8. 13:16
1/2 anonim válasza:
Amit gyomoridegnek érzel, az valószínűleg a vírusfertőzéssel függ össze. Majd ha meggyógyulsz teljesen, elmúlik, és visszajön az étvágyad is, ezen ne aggódj!
2/2 anonim válasza:
Velem is volt ilyen.Smecta gyomorfertőtlenítővel rendbe is jöttem.Ameddig nincs étvágyad ne is erőltesd magadba az ennivalót,mert a baci még a gyomrodban van és csak kijön és még gyengébb leszel.Tényleg ajánlom ezt a Smectát,mert a többi ilyen hányásra,hasmenésre való gyógyszer,szenet tartalmaz és megköti a cuccot,de a baci marad,antibiotikumot én speciel messze elkerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!