Ha valaki beszél hozzám ideges leszek az baj?
Nagyon ideges vagyok ha beszélnek rólam vagy velem.Meg
akkor is ha mondjuk valaki elém jön meg kérdez valamit
.Mit történik?Amint hozzám szól testvérem vagy valami ismerősöm olyat amire nem tudok válaszolni és inkább nem mondok semmit...És amikor megkérdezik megint akkor olyan ideges leszek,hogy nem tudok uralkodni magamon és inkább otthagyom és megmondom másnap,hogy bocsi csak hívtak vagy ilyesmit.Mi ez?Nem keresek fel orvost itt és most kérni akarok a választ mert nem akarok begolyózni lécci segítsetek...:(
Utóirat:Normális válaszokat akarok aki nem tud és csak hülyéskedésből van itt az hagyja el az oldalt...:)
alszol eleget?
eszel eleget?
hány éves vagy?
mióta van ez?
Nem írtad, hogy hány éves vagy pedig az sokat segítene.
Ha jól tippelek nincs más gondod, mint az ,hogy kevés lehetőséged van egyedül lenni.
Minden ember igényli azt, hogy legyenek pillanatok, órák, amikor senki nem zavarja. Amikor csak úgy van, és csak a gondolataival foglalkozik.
Ha erre nincs lehetőség, akkor bizony besokall, és ez a fajta ingerültség a fent leírt reakciót váltja ki.
A helyedbe én nem idegeskednék, csak szólnék a családnak, hogy most ne zavarjanak, szeretnék egyedül lenni.
Ha megértenek, Te nem leszel ideges, e mellett Őket se bántod meg.
2. vagyok.
Ha 14 éves vagy, akkor teljesen érthető, ne aggódj, legyél többet egyedül.
Ebben a korban teljesen normális. Ha nem az, nekem is van miért aggódnom, mert a 14 éves fiam pont ilyen, és én is ilyen voltam.
Sok lenne a beteg ember? :)
Fel a fejjel nem vagy se agresszív, se beteg, egyszerűen kamaszodsz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!