Nagyon rosszul vagyok, mit csináljak, hogy ne legyek ennyire ideges?
Szia!
Két dolgot tudok javallani:
1.) mindenképp kösd le a figyelmed programokkal
2.) próbálj meg a lelki egyensúlyoddal foglalkozni, mert ez a szorongásos dolog soká el fog kísérni - és nem csak ebben az esetben.
Üdv
Tudom, hogy ez rajtad nem segít, de ugyanez volt velem a helyzet pár napja. Én úgy foglaltam le a gondolataimat, hogy kézzel készítettem el a karácsonyi ajándékát amíg kórházban volt, és próbáltam nyugodt maradni, de ugyanígy voltam, mint te. Hála Istennek Ő már hazament, és nem is volt olyan súlyos a dolog amennyire én paráztam miatta.
Meglátod, ha egyszer Ő hazakerül, te is megnyugszol, próbálj meditálni, teljesen kikapcsolni az agyad, vagy ha az kell, sírj. Ne szégyellj sírni, és ne fojtsd vissza. Egy alapos sírástól is meg lehet könnyebbülni. Esetleg ha te megteheted, kérdezd meg a szüleitől, hogy hogy van. Talán jobb híreket hallasz róla. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!