öszintén valakivel már elö fordult hogy kiabált a babájával mert nagyon ideges voltam mert alig birtam fölkelni hozá hajnali 4 kor és csinált a páromneki tpszert és nem is akart enni de most meg egésznap lelkiismeret furdalásm van?
Ne haragudj de soha semmilyen helyzetben és körülmények között nem kiabálnék rá egyik gyermekemre sem.Főleg nem egy kisbabára,aki egyrészt úgysem érti,hogy az anyukája miért kiabál,másrészt megijeszti és még jobban sírni fog.
Az a picike éhes,szomjas,ha éjjel akkor éjjel ha nappal akkor nappal,és sírással tudatja a kéréseit.
Mi édesanyák meg azért vagyunk édesanyák,hogy mellette legyünk,neveljük,etessük,itassuk akár éjjel akár nappal.
Ne legyen lelkiismeret-furdalásod!
Persze, hogy előfordult, nem gépek vagyunk, hanem emberek, és igen, időnként lemerül az "aksink", és türelmetlenebbek vagyunk.
Aki letagadja, annak én nem hiszek.
Imádom a kislányomat, de van, hogy elfogy a türelmem, főleg amikor hetekig nem alszunk normálisan - most foga jön éppen - ilyenkor nagyon nehéz türelmesnek lenni, és megértőnek.
Persze nem VELE van bajom, egyszerűen csak fáradt vagyok.
Aztán persze én is pipa leszek magamra, hogy miért kiabáltam rá, és próbálok türelmesebb lenni...
Emberek vagyunk, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!