Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » öszintén valakivel már elö...

öszintén valakivel már elö fordult hogy kiabált a babájával mert nagyon ideges voltam mert alig birtam fölkelni hozá hajnali 4 kor és csinált a páromneki tpszert és nem is akart enni de most meg egésznap lelkiismeret furdalásm van?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

A 4. válaszolóval egyetértek.

Szegényke éhes,nem tud egymaga felkelni és kiszolgálni magát!Azonban értelek téged is,hogy fáradt vagy.

Èn éjjel mindig fel tudok ugrani egyböl,pedig sokszor csak vaklárma az egész.Mègis harag nélkül,repülök Hozzá :)

Persze nekem is van olyan,mikor betelik a pohár.Többnyire napközben,vagy ha sehogy nem tudom visszaaltatni.Mert akkor Ö is fáradt,levert lesz egész nap.De megpróbálom mindig megörizni a nyugalmam.Hidd el,tudom milyen az,mikor egyszerüen nem bírsz mozdulni sem.

Nagy segítség a Párod,de lehet Babád Töled szerette volna kapni a tápszert,vagy inkább,csak érezni az Anyukáját???Gondolj erre és élvezd,hogy Anyuka vagy!!! :)

Ja és pihenj,amint csak tudsz!

2010. ápr. 23. 11:52
 12/12 anonim ***** válasza:
nem kiabáltam ugyan, de egyszer előfordult, hogy a babám lepisilte a nagyágyat és nagyon hisztis lettem, csapkodtam stb. Szóval hisztiztem. A párom hallotta, és olyan fejmosást kaptam, hogy egy életre megjegyeztem. Végülis akkor mi van? Ott a mosógép, majd kimossa az ágyterítőt! Te is tegyél rá nagyban. Mi van, ha felkelt? Majd visszaalszik! Te meg igyekezz minden este hamarabb lefeküdni, ameddig ilyen éjszakai malőrök előfordulhatnak. Én már könnyen beszélek, a pulyám 5.30 előtt mostmár nem kel fel, pedig csak 3 hónapos. Ezen is túlleszel egyszer.
2010. ápr. 23. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!