Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagy a gyanúja, hogy 1....

Nagy a gyanúja, hogy 1. típusú cukorbeteg vagyok, holnap megyek a leletért. Beleőrülök?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat pisilek mostanában, nem fogytam, nem vagyok szomjas, nem eszek többet, sőt, szinte semmit sem. Több napja alig eszek valamit, egyszerűen semmi nem megy le a torkomon, már teljesen beleőrülök ebbe az egészbe. A gyakori és sok vizeletürítés csakis a cukorbetegség tünete lehet, így egyértelmű a válasz. Már látom magam előtt, ahogy a laborban szólnak, hogy feküdjek be azonnal mert 20 akárhány a cukrom. Annyira de annyira félek, hogy szinte remegek, nem eszek, nem iszok napok óta. A munkámmal sem összeegyeztethető több műszakban dolgozom, és úgy hallottam , hogy ez rontja a cukorértékeket. Nem tudom hogyan tovább, másra sem tudok gondolni. Holnap a lányomat is oviba kellene vinnem, utána megyek a leletért, félek, hogyha meglátom az eredményt egyszerűen összeesek....
2012. okt. 2. 15:19
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim válasza:
Örülök,hogy jó a cukrod!,biztos sok időbe telt,mig rájöttél a "technikájára",hogy mi emeli meg neked,vagy épp mi nem,és hogy hogyan éld a mindennapokat. Erős vagy,írigyellek!!!
2012. okt. 2. 22:11
 22/55 anonim ***** válasza:
Nem telt sok időbe, pár hónap alatt teljesen belejöttem.
2012. okt. 2. 22:12
 23/55 anonim válasza:
Idő kerdése csak! Most,hogy kiremegtem,kibőgtem magam azt hiszem alszom egyet,ki lehet fáradni a stresszelésbe rendesen! Köszi a válaszokat!
2012. okt. 2. 22:19
 24/55 anonim válasza:
Aztan most mar ezek utan ird meg nekunk az eredmenyt oke?
2012. okt. 3. 07:09
 25/55 anonim válasza:
Megírom,de gondolhatjátok,hogy nem a normál tartományban van... Épp úton vagyok,egy óra múlva megtudom!
2012. okt. 3. 10:09
 26/55 anonim ***** válasza:
Most már kb a stressz miatt lehet magas, baromi mind1, mit csinálsz, de azok a tünetek, amiket leírtál, nem a cukorbetegség tünetei. Ha cukorbeteg lennél és nem eszel napok óta, már halott lennél...
2012. okt. 3. 10:10
 27/55 anonim válasza:
Hát azért halott nem! Remélem... Tegnap ettem pár falatot,kenyér,rántott hús,2 croissant is magamba nyomtam! De ma még semmi,2 korty kávé. De igen,a bő vizelés a cukor tipikus tünete!! Ha nem eszek,nem pisilek,úgy néz ki,mert kb. 4 napja alig járok wcre.
2012. okt. 3. 10:22
 28/55 anonim ***** válasza:
Mégis mit akarnál pisilni, ha nem viszel be semmit. Neked az agyaddal van baj és pszichoszomatikus tüneteket produkálsz, önmagadnak gyártod a betegséget, betegesen rettegsz, inkább pszichológushoz menj. És bizony halott lennél. Aki cukorbeteg, képtelen önmagának szabályozni a cukorháztartását és a vércukra leesésétől éppúgy kell tartania, mint a magas vércukortól. Fogalmad sincs a betegségről, csak internetről próbálod magad diagnosztizálni és beleestél abba a hibába, hogy a 3. weblap után kiderül, hogy rákos is vagy...ne legyél már ennyire naiv.
2012. okt. 3. 10:25
 29/55 anonim ***** válasza:
Azt is nézd már meg, hogy mennyi állapot, betegség jár még bő vizeletürítéssel...
2012. okt. 3. 10:26
 30/55 anonim válasza:
Megnéztem hány betegség jár ilyennel, Egy sem! Ja,talán ha prosztata problémáim lennének,de mivel nő vagyok,kicsi az esélye!
2012. okt. 3. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!