Cukorbeteg lennék?
Figyelt kérdés
14 kilót fogytam 2 hónap alatt,gyakran járok pisilni-4 óránként kb.2012. ápr. 28. 15:47
1/7 anonim válasza:
Patikába méresd meg a vércukrod, én is múltkor mérettem, 200 Ft volt.
És menj el egy kivizsgálásra, ezek alapján sok minden más bajod is lehet.
2/7 anonim válasza:
Egyébként a 4 óránkénti vizelet ürítés nem sok, ha sok folyadékot iszol. Ilyen melegben meg többet kíván a szervezet.
3/7 A kérdező kommentje:
egy pohár üdítőt iszom,és azonnal valamikor wc-re kell mennem
2012. ápr. 28. 16:06
4/7 anonim válasza:
Cukorbetegként pont rengeteget innál.
5/7 anonim válasza:
ha tenyleg iszol egy pohar vizet, colat es rokton wc -re kell menned .. nagy valoszinuseggel igen .... en cukor beteg vagyok 1honap alatt fogytam 14kg ... szoval szerintem menny be az orvoshoz kerj egy beutalot es fekudj be a korhazba mig kinem vizsgaljak a bajodat...:D joo tanacs... en mar voltam rosszul
6/7 A kérdező kommentje:
éppen az van,amit az utolsó leírt,dokinál voltam,eredmények még nincsenek
2012. ápr. 28. 20:10
7/7 anonim válasza:
nagyon jól tetted, hogy elmentél orvoshoz, mert a neten senki nem tudja a diagnózist felállítani.
én amúgy 1 hét alatt híztam 10 kilót a diabétesztől, ekkor derült ki, hogy az vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!