Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagy a gyanúja, hogy 1....

Nagy a gyanúja, hogy 1. típusú cukorbeteg vagyok, holnap megyek a leletért. Beleőrülök?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat pisilek mostanában, nem fogytam, nem vagyok szomjas, nem eszek többet, sőt, szinte semmit sem. Több napja alig eszek valamit, egyszerűen semmi nem megy le a torkomon, már teljesen beleőrülök ebbe az egészbe. A gyakori és sok vizeletürítés csakis a cukorbetegség tünete lehet, így egyértelmű a válasz. Már látom magam előtt, ahogy a laborban szólnak, hogy feküdjek be azonnal mert 20 akárhány a cukrom. Annyira de annyira félek, hogy szinte remegek, nem eszek, nem iszok napok óta. A munkámmal sem összeegyeztethető több műszakban dolgozom, és úgy hallottam , hogy ez rontja a cukorértékeket. Nem tudom hogyan tovább, másra sem tudok gondolni. Holnap a lányomat is oviba kellene vinnem, utána megyek a leletért, félek, hogyha meglátom az eredményt egyszerűen összeesek....
2012. okt. 2. 15:19
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha akarsz, írj privátot, 5 éve cukorbeteg vagyok, teljesen kezelhető.

Pluszban általában rengeteget fogynak kezelés előtt. Tehát ha nem fogytál, akkor lehet nincs is baj.

2012. okt. 2. 19:06
 12/55 anonim ***** válasza:
Amúgy meg igaza van, hogy nem azért pisilnek sokat a cukorbetegek, mert kiválasztják a cukrot. Van egy veseküszöb határ, nah attól van cukor kipisilés, de az 12 feletti érték.
2012. okt. 2. 19:08
 13/55 anonim válasza:
A kérdező vagyok,csak telefonról írok. Hát ez az,hogy 12 felett,pont ettől félek,hogy ha már egyszer cukros is vagyok,akkor ráadásul nem egyszerűen,hanem brutálisan magas! Nálam ez az állapot közel 2 hónapja fent áll,de a pisilések idáig mindig elmúltak. Orvoshoz nem tudtam menni,a lányom elég hosszú ideig betegeskedett,vele foglalkoztam,és a munkám sem engedte meg. De mostmár mindegy,holnap kiderül. Két hónap alatt nem fogytam,kivéve az utóbbi napokat,hisz alig eszek pár falatot az idegtöl!! Most,ahogy ezeket írom,úgy remegek,hogy alig bírom a telefont tartani. Kezem lábam remeg! Ráadásul sokat olvastam,pl.az éjszakia inzulinról,és én alig tudok egyáltalán 21ig fent maradni,nemhogy 22ig,amikor be kéne adni. Á,belebolondulok. Köszöm a válaszokat,és hogy felajánlottad a privit.
2012. okt. 2. 21:39
 14/55 anonim ***** válasza:

"én alig tudok egyáltalán 21ig fent maradni,nemhogy 22ig,amikor be kéne adni. "

Most is fent vagy....

2012. okt. 2. 21:47
 15/55 anonim válasza:
Igen,fent. Mert nem tudok aludni az idegességtől!
2012. okt. 2. 21:50
 16/55 anonim ***** válasza:

Éjszaki inzulint lefekvés előtt kell beadni, 22 órakor akkor kell, ha akkor fekszel le. De már most variálod az egészet, amikor azt se tudod, hogy cukros vagy e.

Jahm és elárulom, hogy 12-es érték nem magas, ahhoz képest, hogy egyeseket mikor kezdenek kezelni. Sokan 25-30-as értékkel kerülnek dokik kezébe...

2012. okt. 2. 21:51
 17/55 anonim ***** válasza:
Jahm, és persze, hogy fórumokon senkitől se hallod, hogy jó a cukra. A fórum lényege a gond és a panaszkodás, senki se fogja beírni, hogy nekem jó a cukrom, szóljatok hozzá...
2012. okt. 2. 21:56
 18/55 anonim válasza:
Na igen,gondolom hasonló érték lesz nálam holnap a papíron... Nincs más,nem lehet,semmi másnak nem tünete a bő vizelet,ha elmúlt egy darabig,ha nem. Úgyhogy jóformán ehhez orvos sem kell,hogy megmondják...
2012. okt. 2. 21:58
 19/55 anonim válasza:
Ezt jól mondod,nem írják,mert senkinek sem jó!! Bár remélem nem így van. Állandóan hipórol meg ilyenekről olvasok,teljesen kikészít már. Méghogy teljes élet cukrosan...
2012. okt. 2. 22:04
 20/55 anonim ***** válasza:
Akkor tessék: nekem jó a cukrom cukorbetegen :D Akkor senki vagyok?
2012. okt. 2. 22:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!