2 Napja nem tudok aludni miert? Mit tegyek?
Almo vagyok megminden de nem alszom el ebrenvagyok egesz ejszaka. Nemugy h neha elbobiskolok 1 orat hanem nezem az orat elfordulok megint nezem 5perc telt el... napkozbe tudok aludni max 3 orat :S nagyon faradt vagyok hisztis es elegem van
16/L
Nem vagy elég fáradt, nem fárasztod ki magad annyira, hogy elaludj, vagy csak szimplán a meleg miatt nem megy. Lehet pszichés oka is, stressz valami miatt, félsz valamitől stb.
Előfordulhat az álmatlanság (inszomnia) is - bár ez leginkább 50 év körül jön, ritka az ilyen fiataloknál -, de két nap nem jelent semmit. Ha már hetek óta fog ez menni, akkor menj orvoshoz.
Nálam 2 évesen jött annak a tünete, hogy alvászavarom van, mikor hetek óta nem aludtam szinte semmit. Évek óta altatóval tudok csak aludni, azzal is nehezen, hiába vagyok fáradt, álmos.
Szóval korai aggódnod, ez normális dolognak számít még.
18/L
hat ez igy nemigaz mert egesznap uton vagyok edzesre jarok strandra bulizni es megis.
es csak most lett ilyen ezelott kb 2 hetig csak hajnalba 4korul tudtam elaludni es 7-8-ig aludtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!