Miért nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre kevesebbet alszok. Pedig direkt lefárasztom magam de nem tudok aludni. Általában 5-6 órákat alszok de van olyan amikor még annyit se. Ma pl. 4 órát aludtam. Hajnali 2-től - 6-ig.
Pedig kényelmes az ágyam , nincs olyan dolog (fény, zaj) ami zavarna.
És ami a furcsa, hogy nem érzem magam fáradtnak. Pedig nem iszok kávét vagy energiaitalt. Teát szoktam néha de az (házi) gyümölcs tea, de azt is napközbe vagy este.
15/L
2012. febr. 27. 16:23
1/3 anonim válasza:
"de azt is napközbe vagy este"
Akkor az esti teázást hagyd is el.
Amúgy az álmatlanság leggyakoribb oka lelki eredetű, azzal kéne kezdened valamit.
2/3 anonim válasza:
én is 15/L vagyok, szintén, de én fáradt is vagyok, az a baj!!!!
3/3 anonim válasza:
depresszió, sztem tölts ki egy depresszió tesztet a neten és ha azt írja ki h csa enyhe depresszió akkor is fordulj orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!