Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem tudok aludni?

Miért nem tudok aludni?

Figyelt kérdés

2hétig most nem tudok sehova menni, ezért nem fáradok el sosem. Az a gondom már 2 napja, hogy lefekszek, és akár 3-4órán át is forgolódok. Már be van kapcsolva a hősugárzó (hideg fokozaton), ki van nyitva teljesen az ablak is. De amikor már érzem, hogy lassan elalszom, elkezd csorogni egy izzadtságcsepp valahol, és odakapok, és fel is ébredek a félálomból. Keresem mindeközben a takarón fekve a hideget a párnán meg a takarón a fejemmel meg a lábammal. Aztán jön a szomjúság, megint megzavarodik az alvási folyamat, és kezdődik előröl. Tegnap pl este 10kor lefeküdtem, hogy "na minél tovább próbálok elaludni annál hamarabb elalszok." (a tegnapelőttből kiindulva). Hát lefeküdtem 10kor, és ezek a tényezők miatt hajnal 3kor aludtam el.

Mit tegyek? A meleg tejet nem szeretem magában.

Tavaly nyáron is már féltem minden estétől emiatt.

2012. jún. 21. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Relaxáció (autogén tréning). Borzasztó unalmas végigcsinálni, de pont ezért alszol el rajta. Vagy kezdj el tanulni ágyba fekve, és majd azon elalszol, vagy nézd meg az órát, és utána csukott szemmel kezd el számolni a másodperceket. Én ilyenkor kb. negyed óra alatt elalszom, mert halálra unom a számolást.
2012. jún. 22. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszi. De lehet el fognak kószálódni a gondolataim :D
2012. jún. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!