Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyit szoktatok aludni?...

Mennyit szoktatok aludni? Mikor keltek fel altalaban? Szerintetek van-e szukseg sziesztazasra?

Figyelt kérdés

2012. máj. 31. 01:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hú, én kb. 12 órát alszom. ...de van, hogy többet. Általában 10 körül kelek, vagy később, de akkor is nagyon fáradtnak érzem magam és nappal is mindig elalszom.

Ami a sziesztázást illeti, szerintem szükség van rá.

2012. máj. 31. 01:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Mikor hogy. Hét közben van hogy csak 2-3órát, hétvégén akár 14-et is, szilveszter után másfél napot sikerült.

Kelni 5kor kelek általában, sziesztázni meg nincs időm.

2012. máj. 31. 01:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is mindig fáradt vagyok, pedig most nem dolgozom egy ideje sajnos. 10-12 órát alszom, és még délután is bírnék aludni bármikor.
2012. máj. 31. 01:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :-) Még arra lennék kíváncsi, hogy szellemi vagy fizikai munkát végeztek-e és, hogy melyik napszakban érzitek magatokat a legfrissebbnek?
2012. máj. 31. 01:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyuszkóval aludhatnék együtt,ugyanis én is ennyit alszok.Kell a 10óra,de tudok egy napot is végig aludni,az se gond. 10 körül kelek,össze-vissza,de ehhez képest most délután is nagyon jót aludtam:)
2012. máj. 31. 01:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Hét közben ideális esetben 5-6 órát szoktam aludni hétvégén 10-14 órát, buli után akár többet is (a rekordom tavalyelőtt Szilveszterhez kötődik: jan. 1-én délben feküdtem le és január 3-án este f11-kor keltem fel). Sziesztázni jó lenne, de hét közben nem lehet, mert f8-tól min. este 6-ig dolgozok, hét végén meg csak akkor szoktam, ha valami miatt kevesebbet tudok aludni. Én főleg nyáron igényelném. Egyébként fokozott koncentrációt igénylő szellemi munkát végzek (gyógyszeripar) és ébredés után olyan 3-4 órával érzem magam a legfrissebbnek.
2012. máj. 31. 01:19
 7/7 anonim ***** válasza:

hogy lehet több mint 58,5 órát el se tudom képzelni hogy lehet aludni ennyit,ez már a kóma kategória nálam:DD

én am fodrásznak tanulok, minden nap máshogy kell bemenni, ezért 3 órától, akár 14 is szokott lenni az alvás időtartama. de amúgy se attól függ az energiaszintem, haenm a körülöttem levő emberektől, mert leszívom az erejüket:D

2012. máj. 31. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!