Aggódom! Agydaganat? Részletek lent (? )
Figyelt kérdés
Nem rég óta mint ha betompult volna az agyam és a memóriám is eléggé rossz lenne. Ma hajnalba is felkelek és mintha egy nagy pókot láttam volna a párnámon és azt hittem haveroméknál alszok nem is otthon,még el is kiabáltam magam. Meg néha kisebb beszédzavarom is van. 20 éves vagyok és nagyon félek az agydaganattól. Mi lehet ez? Természetesen megyek orvoshoz!2012. júl. 24. 09:19
2/5 anonim válasza:
Az agydagantnak ennél durvább tünetei vannak.
3/5 anonim válasza:
A „pók” feltehetően hallucináció volt, előfordult máskor is? A beszédzavar mit jelent pontosan? A beszéd megértése nehezebb, vagy szótalálási nehézség, esetleg a szavak megformálása problémás? Fejfájás, hányinger, hányás, eszméletvesztés előfordult? Látásoddal minden ok.? (nincs-e homályos látás, látótérkiesés, szemmozgási zavar ilyesmik)..
Nem akarok személyeskedni, de szoktál-e alkoholt fogyasztani?
A tünetek alapján szerintem mindenképpen keress fel egy ideggyógyász szakembert, ezeket sokminden okozhatja, például B vitamin hiány és sokan mások, de lehet valóban tumor is…
4/5 A kérdező kommentje:
Semmilyen más problémám nincs,se fejfájás se hányinger semmi,alkoholt csak ritkán iszom. Mióta nem agyalok annyit a dolgon azóta a memóriámmal sincs baj.
2012. aug. 5. 17:34
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kimerültség volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!