Fontos! Eléggé összeomlottam, részletek lent (!? )
Amit írok, azt a lehető legjobb szándékkal írom.
Minden betegség pszichés eredetű. Ha ezt elfogadjuk, és megkeressük a valódi okokat, ahelyett, hogy orvosokkal a tüneteket kezeltetnénk, akkor megvan az út a gyógyulás felé.
Gyermekkorban elszenvedett koponyalapi törés miatt éveken át migrénnel küszködtem. Kegyetlenül fájt, de nem szedtem rá gyógyszert, mert semmi nem használt. Évekkel később, már felnőtt fejjel jöttem rá, hogy nem úgy élem az életem, ahogyan kellene. Mikor ezen változtattam, mintha elfújták volna a migrént, soha többé nem jött vissza. Semmilyen más betegség sem.
Szóval jó szívvel ajánlom ezt a módszert, de tiszta hit kell hozzá (önmagadba vetett hit és bizalom), no meg egy adag bátorság szembenézni a problémák valódi okával. Ne feledd, a gyógyszerek a tüneteket kezelik, de az okokat kell megtalálnunk.
hipochonder vagy, nem is kétség... stressztől rák?!
A rövidtávú memóriazavarodról meg annyit, hogy velem volt olyan h éhes voltam, kimentem enni a konyhába, de kint már nem tudtam, hogy miért mentem ki. Ugyanez volt pisiléssel, ívással, meg ilyesmikkel többször is. Rendszerint ilyenkor kifele menet agyaltam valamin. Te nyilván a hererákodra gondolsz, vagy be-be villan egy Dr.House rész, aminek te vagy a főszereplője és a diagnózis: STRESSZ OKOZTA GYOMORRÁK, AMI ÁTTÉTET OKOZOTT AZ AGYBAN.
Éééés ezzel fel is vezettem a véleményem:
"hülye vagy, nyilván nem rákod van, hanem hipochonder vagy. Ha meg rákod van, hát valamiben meg kell halni."
Remélem az orvosod is ezt mondja majd neked...
"Minden betegség pszichés eredetű. Ha ezt elfogadjuk, és megkeressük a valódi okokat, ahelyett, hogy orvosokkal a tüneteket kezeltetnénk, akkor megvan az út a gyógyulás felé.
Gyermekkorban elszenvedett koponyalapi törés miatt éveken át migrénnel küszködtem."
Ez nem normális öregem. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!