Félek, hogy agydaganat!? Részletek lennt!
eddig is feltetted ezt a kérdést párszor nem ? :)
nincs semmi baj, csak beképzeled magadnak
de menj el orvoshoz és ő megfog nyugtatni :)
Mondok erre valamit:
20 éves lány vagyok. Egyszer kaptam egy oltást, amint kiléptem a rendelőből rosszúl lettem, minden elsötétült.
Évekig nem volt semmi gond. Gimis koromban nagyon sűrven fájt a fejem, de őrülten, ordítani tudtam volna. Elmentem orvoshoz, megnézte nem vagyok-e vérszegény , nem voltam az. Elküldtek szemészhez, hátha azért van, semmit nem talált.
Aztán lassan elmúlt. Most 2 évvel az érettségim után megint előjött. Őrülten fáj a fejem, egyre gyakrabban. Korábban 1 szem Rubofen hatott, már nem, már minimum 2 kell belőle. Valamint új tünetként jött, hogy oltári álmosság kap el, aludnom kell, és ilyenkor akár 5-6 órát is alszom.
Nem tudom mitől van, nem merek komolyabb vizsgálatra menni. Apámnak volt egy daganat a fejében.
Én már úgyis utálom az életem, nekem tök mindegy, sőt, örülnék a halálnak, de te menj orvoshoz!
Szia
1 : a szédüléses verzióra először is próba hogy tényleg kell reggelizni (pl.:Vércukor szint) ha azon túl vagy a megfelelő mennyiségű folyadék bevitel (pl.:vérnyomás)
2 Probálj meg valamennyi időt sportra is szakítani (bizsergés=esetleges rossz vérkeringés)Tudom-tudom sablonos ...de igaz és ha ezeket rendesen "elvégzed "mindjárt javul a közérzeted és és a stressz szinted is ugy mond optimális lesz ..
3 a legfontosabb :soha soha ne képzelj és ne is félj semmilyen betegségtől mert romboló hatással van az egész lényedre (ja és nem Kozsó-nak hívnak :D )
de ha úgy érzed menj el orvoshoz még is csak szakember
Én a gimis sztorit író vagyok ismét:
A vérbizsergés nálam is volt és van, de már ritkábban. Arra rájöttem, hogy stressztől van, valamint rengeteg kólát és energia italt fogyasztottam, ami nyugtalanná, idegessé tett.
Mellőzd az ilyesmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!