Miért vagyok mindig fáradt?
Figyelt kérdés
reggel felkelek mint valami hulla, suli ugyszint lefáraszt, semmi kedvem semmihez sem, hazajövök annyira fáradt vagyok, h nemtudok aludni. 8órát szoktam aludni általában. 3 hónapja van ez az állapot. (: mit tudnek ez ellen tenni? 16/F2012. febr. 28. 17:43
1/3 anonim válasza:
Lehet simán tavaszi fáradtság, sok-sok gyümölcs-zöldség, multivitaminok. Ha nem áll be javulás pár héten belül keresd fel a háziorvosot, hogy csináljon vér és vizeletvizsgálatot.
2/3 anonim válasza:
Nincs rosszkedved? Változott az étvágyad? Vagy van valami más? Ha feleslegesnek érzed magad, vagy valami hasonló esetleg szomorú vagy vagy ilyesmi (düh, fájdalom, félelem bármitől) lehet depressziós vagy. Társasági életet élsz? Vannak barátaid? Ha ezekből egyik sem igaz, akkor csak kezdj el vitaminokat szedni és sok sok zsöldséget enni. Ha a szénhidrátdús ételeket lecseréled könyebbekre (csirkemell, hal stb) lehet sokat javul. Ha ez sem segít, az átállás kb 7-11 nap, akkor igyál zöld teát vagy kávét.:)
3/3 A kérdező kommentje:
rosszkedv van, de sztem a fáradtság miatt.:D nem változott az étvágyam, ugyanugy eszek mint eddig, nem érzem magam feleslegesnek. sok barátom van, s társasági életet élek:) amióta együtt vagyok bnőmmel, nemsok kedvem máshoz, csak vele lenni:(:D nem sok zöldséget, gyümölcsöt eszek, s nem kávézom.
2012. febr. 29. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!