Miért van az, hogy 7 órát alszom minden nap, mégis fáradt vagyok?
Figyelt kérdés
Éjjfélig szoktam tanulni. Napközben előadások, mászkálás, tanulás. Éjjféltől 7ig alszom, utána reggel ha nincs előadás, akkor tanulás, aztán suli.
Alszom alszom, mégis nagyon fáradtnak érzem magam.
Ez a tavaszi fáradtság?
Vagy ha idegileg nem vagyok toppon( az elviselhetetlen szobatársamtól) Az is közrejátszik? (mert olyanokat cisnál, hogy 6kor bekapcsolja a gépét, msnezik, meg fbozik, meg zenét hallgat, akkor mondjuk már nem alszom 100%osan:S este mikor tanulnék, akkor is zenét hallgat, meg énekelget, meg riheg röhög, lekapcsolja a nagyvillanyt mert zavarja a filmnézésben. Akoliszoba meg amúgy is annyira sötét, hogy én még a kis asztali lámpámmal is alig látok, midnig fáj a szemem)
Mit lehet az ellen tenni, hogy ne legyek ilyen fáradt?
2012. febr. 28. 10:32
1/3 csorbi válasza:
egésznapos terhelés után a 7 ora alvás kevés egy kicsit nem gondolod?
2/3 anonim válasza:
Éjféltől 7ig nagyon kevés, ha egész nap le vagy terhelve!! 10-től 7ig már jobb lenne! A szobatársaidat meg kussoltasd be, te meg zörögj reggel jó hangosan, amikor még alszanak. Majd megtudják, milyen érzés. Ha meg nem változik a helyzet, szólj a nevelőnek vagy hogy hívják (sose voltam koleszos), és rakasd át vagy őt vagy magad másik szobába.
3/3 A kérdező kommentje:
Ez aranyos :) Középsuliban még vannak nevelők egyetemi koleszbaan viszont senki :) :S :(
2012. febr. 28. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!