Mindig fáradt kamasz, szeretne energikus lenni, de hogyan?
Szerintem ezt az egész napod befolyásolja. Én pl reggel 7-től egészen olyan 8-ig mozgásban vagyok és még tanulnom kell..gépezni meg hétvégén szoktam. Hétköznap csak olyan 30 órákat. Én most kezdtem el kicsit változtatni..mert nagyon elhanyagoltam a tanulást. Teli voltam 2-3sal ,de 1esem is volt.. Most minden órán elültem,odafigyeltem és mindig megpróbálom megcsinálni a házit és jéé már elég sok 5-m lett.
Ez mellett elég sok szakköre járok meg táncolok. Te is válassz egy hobbit amit szívesen űznél és mozogj. Ha fogyni szeretnél akkor sporolnod kell és helyesen táplálkozni. Ebben a témában nem vagyok annyira otthon így butaságot nem szeretnék neked mondani,de nagyon fontos ,hogy reggeliz!! akár egy almát,müzlit,egy szendvicset ehez elég 10 perccel hamarabb felkellned.
Én igazából olyan 10-11 fele szoktam elaludni és fél7-7 között pedig felkelek,de érezni szoktam,hogy mikor vagyok fáradt és aludnom kell. Van,hogy 5 óra alvással úgy kipihenem magam,hogy egész nap friss vagyok és van,hogy 8 óra sem elég.
Szerintem hozz egy kis frissítést és az életedben. Nemsokára itt a tavasz szóval tök jó idő változni egy picit és felfrissülni. Légy kiegyensúlyozott és mozogj. Esetleg egy kutya is sokat változtat az életeden. Én a menhelyről elhoztam egy vadászkutyát hát mellette aztán nem nagyon gépeztem,gépezem. Ráadásul annyit kell vele mozogni-sétálni anélkül,hogy feltünne mennyit és sétáltunk és nagyon leköti a figyelmedet,energiádat..
És egyél gyümölcsöt-zöldséget és azért este 11kor ne pacal pörköltet egyél:)
Sok sikert!15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!