Vannak itt olyan kamaszok akik tetoválni akarnak vagy tetoválnak?
én sem szeretnék ,
egyszer volt hennásom, ezt szántam tesztnek, háromszor festettem át újra, azaz kb 1-1,5 hónapig volt ott...már alig vártam a végén, hogy lekopjon, tökre eluntam.Na itt jöttem rá, hogy ha tetkó lett volna, beszívom :)
Én nem szeretnék viszont hennát nagyon szeretek csinálni és nyáron mindenki jön,hogy akkor csináljam már meg:)
Valahogy azt olyan nyugodt szívvel megtudom csinálni,mert tudom,hogy úgy is lefog nekik kopni.
Amúgy,hogy így részben a kérdésre is válaszoljak,nekem nagybátyám tetováló akart lenni,mert iszonyú tehetséges (tényleg nem elfogultság) és ő mindenféle iskola nélkül 13 évesen tetovált,ingyen emberekre. Ez olyan 15 éve volt.
Bár nem ilyen profi géppel,de nagyon jók lettek.. magát is tetoválta. A mai napig a szakmája mellett tetovál.. csak mostmár jobb körülmények között.
Amúgy meg nagyon sok kamaszt ismerek aki eldöntötte,hogy tetováló lesz..de ők csak az ilyen sorozatok miatt.
Én is szeretnék:D
Sokat 'csövezek' a helyi tetkósnál, segítgetek is, meg tanulok rajzolni, úgyhogy ez minden álmom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!